Διαβατός Ημαθίας

GNTM: Άρωμα Sex and the City είχε η δοκιμασία των κοριτσιών...

Άρωμα από Μανχάταν είχε στο επεισόδιο της Τρίτης (25/10) το κόνσεπτ στη νέα φωτογράφιση του GNTM με τα κορίτσια να μεταμορφώνονται στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η Βίκυ Καγιά, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας ανακοίνωσαν στις διαγωνιζόμενες ότι το concept είναι εμπνευσμένο από την αμερικανική σειρά «θρύλο» στο πλαίσιο καμπάνιας για γνωστό brand ρούχων.

| SEPHORA / ΠΡΟΣΩΠΟ - Ακμή και Ατέλειες


Τιμή 31,95€   ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αυτή η ρουτίνα περιποίησης καθαρίζει απαλά το δέρμα, δίνει τέλος στη θαμπή όψη και την ανομοιόμορφη υφή, εξισορροπεί τις ορατές πτυχές της δράσης του σμήγματος και προσφέρει άμεση ενυδάτωση. Για περισσότερα βάλε τον κέρσορα (ποντίκι) πάνω στην λέξη ➡ Squalane.
|
Τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να χωριστούν σε τριάδες και να ποζάρουν σαν την αγαπημένη γυναικοπαρέα της θρυλικής σειράς που έχει κλέψει εδώ και δεκαετίες τις καρδιές πολλών γυναικών. Οι κριτές ήταν μάλιστα αυστηροί στην κριτική τους με το αποτέλεσμα της δοκιμασίας, η οποία οδήγησε στην αποχώρηση με κλάματα της Τζούλιας, που μεταξύ άλλων ανέφερε κατά την έξοδό της από τον διαγωνισμό: «Νιώθω ότι έφυγα πολύ νωρίς, αλλά δε νομίζω ότι τελείωσε, θα με ξαναδείτε».

Επειδή, όμως, το Twitter δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και δεν μασάει τα λόγια του δεν άργησε να κάνει τις απαραίτητες συγκρίσεις με την Carrie, τη Miranda, τη Samantha και τη Charlotte και να στάξει «δηλητήριο» για τα wanna be μοντέλα του διαγωνισμού που θα ταίριαζαν καλύτερα στη Βαρβάκειο παρά στο lux Μανχάταν.




Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!