Διαβατός Ημαθίας

Ιταλία: Τραγωδία με πτώση Canadair κοντά στην Αίτνα. Άμορφη μάζα το αεροσκάφος! (βίντεο)

Οι πυροσβέστες της Linguaglossa, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας ειδικών Speleo Alpine fluviale (Saf) και ενός ελικοπτέρου AW 139 «Drago 146» που πετούσαν πάνω από την περιοχή της συντριβής. «Υπήρξαν αρκετές εκρήξεις μετά την πτώση του Canadair. 

Σύμφωνα με το lasicilia.it ,το αεροπλάνο έχει καταστραφεί και οι πυροσβέστες αναζητούν τους δύο πιλότους». Αυτό λέει ο Salvatore Cocina, διευθυντής περιφερειακής πολιτικής προστασίας για τη φωτιά που ενέπλεξε ένα Canadair στην περιοχή της Catanese. «Ειδοποιήσαμε αμέσως τον Πρόεδρο της Περιφέρειας Renato Schifani για το τι συνέβη. 

Ο πρόεδρος παρακολουθεί στενά τα όσα συνέβησαν στις πλαγιές της Αίτνας - προσθέτει η Cocina -. Οι δύο πιλότοι είναι από την εταιρεία Babcock που παρέχει την υπηρεσία Canadianair στην Ιταλία». Την 1η Μαΐου του τρέχοντος έτους, η σύμβαση με την εταιρεία Babcock MCS Italia ανανεώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Η εταιρεία, όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της, κατέχει ηγετική θέση στις αεροπορικές ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (Ems). επιχειρήσεις πρόληψης πυρκαγιάς αέρα και αέρα πετρελαίου και αερίου (O & g). Έχει παρουσία στη χώρα μας με 48 βάσεις. 
Η Babcock παρέχει υπηρεσίες εναέριας πυρόσβεσης για περισσότερα από 35 χρόνια, δραστηριοποιώντας στην Ευρώπη και τον Καναδά με περισσότερους από 500 επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης.

"Λυπάμαι πολύ και λυπάμαι πολύ για τα δύο θύματα του ατυχήματος στο Linguaglossa. Οι ομάδες μου είδαν τη συντριβή του Canadair και μετά τον καπνό", συνεχίζει ο Cocina. «Οι ομάδες πολιτικής προστασίας είναι στη θέση τους, αλλά το μέρος είναι πολύ απότομο.


| ΜΑΛΛΙΑ / WAX FIBER TOUCH 100ml / κερί styling 

Το κερί φορμαρίσματος της νέας σειράς KING δίνει σχήμα στις πιο πρωτοποριακές τάσεις στο styling. Απόλυτος έλεγχος και εύπλαστο φορμάρισμα με ματ αποτέλεσμα.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Απλώστε σε στεγνά μαλλιά και δώστε το σχήμα που επιθυμείτε.

Τιμή  16 € 
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


- You may also like... 



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι