Διαβατός Ημαθίας

Αυτή είναι η Ελληνίδα Μέριλιν Μονρόε που έχασε τα πάντα σε μια στιγμή και πέθανε μόνη κι αβοήθητη

Η Τζίνα Βούλγαρη γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα και ξεκίνησε την καριέρα της μαζί με τις δύο αδερφές της ως χορεύτρια σε βαριετέ και επιθεωρήσεις. Είχε χαρακτηρισθεί ως Μέριλιν Μονρόε της Ελλάδας.
Η Τζίνα Βούλγαρη, παρτενέρ του Θανάση Βέγγου, του Γιάννη Γκιωνάκη, του Γιώργου Φούντα, σε ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’60, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 χρονών, έπειτα από αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Τζίνα Βούλγαρη: Η «Ελληνίδα Μέριλιν Μονρόε» έφυγε μόνη, φτωχή και ξεχασμένη στο νοσοκομείο
Η γνωστή ηθοποιός «έφυγε» μόνη, ξεχασμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Στα μέσα της δεκαετίας του ’50 έδωσε εξετάσεις στην ειδική επιτροπή και πήρε άδεια ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.
Μόλις αποφοίτησε ευτύχησε να βρει αμέσως δουλειά στους θιάσους του Ορέστη Μακρή, της Σπεράντζας Βρανά, της Σοφίας Βέμπο, της Γεωργίας Βασιλειάδου, του Θανάση Βέγγου. 
                                            Οι 13 ταινίες της στον ελληνικό κινηματογράφο
Αν και θεωρούταν μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιά της, έπαιξε μόνο σε 13 ταινίες, μεταξύ αυτών «Μην είδαρε τον Παναή» με τον Θανάση Βέγγο, Το «κάθαρμα» με τον Γιώργο Φούντα, «Ο πεθερόπληκτος» και «Ένας απένταρος λεφτάς» με τον Γιάννη Γκιωνάκη. Το 1971 ξεκίνησε, παράλληλα με την ηθοποιία, να τραγουδά καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. 
Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της, με την ξανθιά κόμη και το μοναδικό στιλ, που παρέπεμπε στην Αμερικανίδα ηθοποιό – σύμβολο των 50s Μέριλιν Μονρόε, βοήθησε σε αυτό. «Ήταν ένα πολύ καλό πλάσμα, ευγενικό. Ήρεμη κοπέλα και καλή ηθοποιός. Λυπήθηκα πολύ για τη Τζίνα, γιατί ήταν καλόκαρδος άνθρωπος», είχε δηλώσει στην “Espresso” η κουμπάρα της Μάρθας Μαραγιάννη, η οποία την είχε παντρέψει με τον Πέτρο Πανταζή.
Η είδηση του θανάτου της και τα δύσκολα τελευταία χρόνια της
Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκαναν γνωστή στα social media η επιστήθια φίλη της Ντόρα Ντούμα, η οποία ως την τελευταία στιγμή της ζωής της βρισκόταν κοντά της. «Δυστυχώς, η Τζίνα είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα της μοίρας τα τελευταία χρόνια. Πέθανε η μητέρα της, πέθανε η αδερφή της και έμεινε εντελώς μόνη. Δεν μπόρεσε να ποτέ να ξεπεράσει τη φυγή των δικών της ανθρώπων» είχε πει με συγκίνηση για το τέλος της φίλης της.
«Εδώ και μια δεκαετία έπαιρνε το επίδομα από το ΤΑΣΕΗ, γιατί η σύνταξή της ήταν πολύ μικρή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της» είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας και συμπλήρωσε:
«Ήταν από τις πολύ ευγενικές κυρίες. Κάθε πρώτη του μήνα με έπαιρνε τηλέφωνο να με ευχαριστήσει για τη βοήθεια που της δίναμε».

Η κηδεία της Τζίνας Βούλγαρη τελέστηκε στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.


| ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ  / Ο ΑΛΥΤΟΣ ΓΡΙΦΟΣ – ΤΟ ΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΪΝ
Τιμή 14,90 €  ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Βάλε τις σελίδες στη σειρά και κέρδισε 2.000 ευρώ!
Τα βιβλία μυστηρίου και γρίφων έχουν το «ιερό τους δισκοπότηρο» κι αυτό είναι το «Οστό του Κάιν», ο πιο διαβολικά δύσκολος γρίφος στην ιστορία της λογοτεχνίας!
Από το 1934 μέχρι σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι έχουν ξεχυθεί στο κυνήγι των δολοφόνων που κρύβονται στις σελίδες του, ελάχιστοι όμως κατάφεραν να βγουν νικητές… Ο επίδοξος λύτης καλείται να εντοπίσει τους θύτες και τα θύματα, αφού πρώτα βυθιστεί στον λαβύρινθο με τα αινίγματα και τα ερωτηματικά που τόσο επιδέξια έστησε ο δημιουργός σταυρολέξων Έντουαρντ Πόουις Μάδερς, ο περιβόητος «Τορκεμάδα» της εφημερίδας Observer.
Στις μέρες μας, το βιβλίο απέκτησε φανατικούς οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα και στο Reddit και τώρα επιτέλους κρατάμε στα χέρια μας την ελληνική έκδοση!
Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το βιβλίο προσφέρθηκε βραβείο 15 λιρών στον αναγνώστη που θα κατάφερνε να λύσει τον γρίφο. Σήμερα, οι εκδόσεις Οξύ προσφέρουν ως έπαθλο 2.000 ευρώ στον πρώτο που θα βρει τη λύση!
Οι επίδοξοι λύτες πρέπει να διαβάσουν το βιβλίο, να βάλουν τις σελίδες στη σωστή σειρά και στη συνέχεια να συμπληρώσουν και να στείλουν στον εκδότη τη φόρμα που θα βρουν μέσα στο βιβλίο, με τη σωστή αλληλουχία των σελίδων, τα ονόματα των θυτών και των θυμάτων και μια σύντομη εξήγηση για το πώς κατέληξαν στη λύση. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023 με την ανακοίνωση του ονόματος του νικητή. Αν δεν βρεθεί έως τότε νικητής, ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί με νεότερη ανακοίνωση του εκδότη.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;