Διαβατός Ημαθίας

Με τον φόβο για το τι θα πει ο καθένας, καταντήσαμε να μην ζούμε για εμάς, αλλά για τον κόσμο!

Γεννηθήκαμε με βαθιά ριζωμένο τον φόβο του τι θα πει ο κόσμος και καταλήξαμε να δούμε πως ακόμα και οι επιλογές μας δεν ήταν συνειδητές αλλά μια συνέχεια των κατευθύνσεων που μας διδάξανε, δεσμεύοντας στη ψυχή μας, τα θέλω και επικολλώντας την ταμπέλα απαγορεύεται.
Οι πράξεις μας είναι βασισμένες σε αυτά που πιστεύουμε ότι θέλουμε, σε ό,τι δεν ξεπερνά τα όρια και είναι επιτρεπτό. Ποιος έβαλε τα όρια; Ποιος ξέρει τόσα πολλά για το σύμπαν και την δημιουργία μας; 

διαβάστε περισσότερα εδώ



| DUST+CREAM / ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

BLACK MASK ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ 50ML


Μαύρη μάσκα καθαρισμού προσώπου peel off, με νέα ειδική σύνθεση εμπλουτισμένη από ενεργό άνθρακα, καολίνη και αλόη ιδανική για λιπαρές και με τάση ακμής επιδερμίδες. Χάρη στην ειδική της σύνθεση, απομακρύνει ρύπους, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα κατά την αφαίρεσή της. Είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που μειώνουν λεπτές γραμμές ενώ προσδίδει ματ αποτέλεσμα και φυσική λάμψη. Δερματολιγικά ελεγμένη.

Τιμή 16,30 €   ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!

Βέροια: Ατύχημα με μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ