Διαβατός Ημαθίας

Προλάβετε, επώνυμοι σταθεροί υπολογιστές και με δωρεάν μεταφορικά!

Desktop HP Pavilion TP01-3002nv (Intel Core i5-12400/8GB/512GB SSD/Intel UHD 730 Graphics). 
Η πραγματική δράση απαιτεί σοβαρή απόδοση και δοκιμασμένη ανθεκτικότητα.
Ο κομψός επιτραπέζιος υπολογιστής HP Pavilion προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας από μια αξιόπιστη μάρκα που προστατεύει περισσότερο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Απόλαυσε την απόδοση του επεξεργαστή που προσφέρει απίστευτες εμπειρίες στο παιχνίδι και επιτρέπει την ευκρινή, ταυτόχρονη ζωντανή ροή. Επεξεργάσου και απόλαυσε καθαρή ποιότητα 4K και με τον δίσκο μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα δεδομένα σου και να έχεις απίστευτες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Για περισσότερα & ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


------------------------------------


Desktop Dell 3910 (Intel Core i5-12400/8GB/512GB SSD/ Intel UHD Graphics 730)
Tο DELL 3910 είναι η νέα γενιά Desktop υπολογιστών, με τους νέους επεξεργαστές 12ης γενιάς, και πολλές επιλογές σε κάρτες γραφικών.
Η νέα με μοναδική σχεδίαση της Dell που εξοικονομεί χώρο, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση του συστήματος, προσφέρει πολλές θύρες και χώρους επέκτασης για μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Ενσωματώνει 6πύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5-12400 χρονισμένος στα 2.50GΗz & 4.40GHz Max Turbo της γενιάς Alder Lake (12th Gen) με 12 Threads και 18 MB Intel Smart Cache. Μπορεί να εκτελέσει απροβλημάτιστα εργασίες απαιτητικής φύσεως καθώς και απαιτητικό Gaming. Η Dell εξόπλισε τον υπολογιστή της με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 730 και προσφέρει μεγάλες επιδόσεις. Πλαισιώνεται από 8GB μνήμης RAM DDR4 και σκληρο δίσκο χωρητικότητας 512 GB SSD, για να τρέχουν τα προγράμματα σου και τα παιχνίδια σου.
Διαθέτει πληθώρα θυρών σύνδεσης περιφερειακών, όπως θύρες USB, HDMI, Display Port, VGA, Ethernet για να κάνεις άνετα τη δουλειά σου, χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες για εσένα συσκευές.

Για περισσότερα & ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι