Διαβατός Ημαθίας

Αγία Πελαγία - Κρήτη: Αυτή είναι η μητέρα δύο παιδιών που έχασε την ζωή της στην κακοκαιρία

Η 48χρονη Ευγενία έχασε τη ζωή της, στην Αγία Πελαγία όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Συγκλονισμένος ο σύζυγός της, που παρακολουθούσε τις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες στην Κρήτη…
Βρέθηκε στην Αγία Πελαγία την πιο ακατάλληλη στιγμή. Εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος της, Κώστας Βεργάκης που επίσης έχασε τη ζωή του, στην κακοκαιρία. Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είχε ξεκινήσει με τον 50χρονο για να καθαρίσουν μαζί σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, άνοιξαν οι ουρανοί στην Κρήτη και οι δυο τους παγιδεύτηκαν στο αυτοκίνητο. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, η 48χρονη άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πήδηξε έξω. Δεν τα κατάφερε. Οι χείμαρροι την παρέσυραν και το πρωί εντοπίστηκε η σορός της.
Η Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα θα κηδευτεί στο Γάζι. Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι στις 3:30 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου. Εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής ενώ ανασύρθηκε από άνδρας της 3ης ΕΜΑΚ που προσέγγισαν το σημείο με σκάφος. Η σορός της παρελήφθη από το λιμανάκι της Παντάνασσας.
«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της αδικοχαμένης 48χρονης.
Ο σύζυγός της Μιχάλης Σηφάκης παρακαλούσε να βρεθεί ζωντανή. Σήμερα το πρωί όταν εντοπίστηκε βούτηξε ο ίδιος και την είδε όμως λόγω του κυματισμού η σορός της χάθηκε στα φερτά υλικά. Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών εκ των οποίων το κορίτσι παρακολούθησε συντετριμμένο το πρωί της Κυριακής τις δραματικές έρευνες, τον εντοπισμό και την ανάσυρση της μητέρας του. 

| ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΑΝΔΡΑΣ - ΓΥΝΑΙΚΑ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;