" Γιατί σ' εμένα" ! Μια φράση που την έχουμε πει χιλιάδες φορές...

Γνώριμη φράση τουλάχιστον για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. "Γιατί σ' εμένα" - Δεν έχει σημασία αυτό που έρχεται στον "δρόμο" σου, (αν το επέλεξες ή όχι), το γεγονός που βιώνεις την στιγμή που συλλαβίζεις την γνωστή φράση, αλλά να καταλάβεις ότι περνάς ένα μάθημα που συμβαδίζει παράλληλα με το πνεύμα σου για την δική σου πνευματική ολοκλήρωση. Ρώτησε τον εαυτό σου! Για το πνεύμα σου που γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα, ότι βιώνεις το δικαιώνει.  
Όλα τα "μαθήματα" που έρχονται μπροστά σου είναι μια ευλογία, διότι σκοπό έχουν την δική σου ανέλιξη, πρέπει να εννοήσεις, ότι έτσι έχουν τα πράγματα και όσο δεν το καταλαβαίνεις τόσο θα υποφέρεις και να ξέρεις η αιτία θα είσαι μόνον εσύ!
Για κάθε μη αρμονία που σου τυχαίνει ταυτόχρονα σου δίνονται και τρόποι για την αποκατάσταση αυτής της μη αρμονίας! Άδραξε την ευκαιρία, οτιδήποτε μάθημα βιώνεις, γίνεται για κάποιο λόγο και ο λόγος είναι η δική σου πνευματική ολοκλήρωση ! 
Αίας


| ΓΥΝΑΙΚΑΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ / DIOR  

Dior Poison Eau De Toilette

Μερικά αρώματα έγιναν μύθοι. Προκλητικό και μυστηριώδες από τη δημιουργία του, το Poison είναι το απόλυτο όπλο αποπλάνησης του Dior. Η εξαιρετική αλχημεία του δημιουργείται από ένα πλούσιο μείγμα από πικάντικες, φρουτώδεις και κεχριμπαρένιες νότες με αισθησιακές μελένιες και musk συμφωνίες. Ένα αξέχαστο και χαρισματικό ανατολίτικο άρωμα.

Τιμή  90,94€ / 100ml                    ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ.. Body LotionPrevious Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η διατροφική απάντηση στο Alzheimer (Αλτσχάιμερ)....

Λαχανίδα: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Σιρόπι σφενδάμου και Υγεία...

Δενδρολίβανο και Σοκολάτα για γερό μυαλό...