Διαβατός Ημαθίας

Μία Καλίφα : Μια π#ρνοσταρ που παράτησε τις τσόντ€ς

Μία από τις πιο σημαντικές φιγούρες στον κλάδο του πορνό είναι η Μία Χαλίφα. Η Λιβανέζα, 29 ετών, ξεκίνησε το επάγγελμά της το 2014 και έγινε γνωστή αμέσως. Ξεπέρασε σε δημοτικότητα άλλους αστέρες του πορνό.
Παρά τη σύντομη καριέρα της, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κέρδισε εκατομμύρια από την πορνογραφία. Λέει ότι τέτοιες φήμες είναι «εντελώς αναληθείς».  

Γιατί όμως παράτησε αυτή την δουλειά; Διαβάστε αναλυτικά εδώ


| ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ  / ΑΡΩΜΑ 

HUGO BOSS / BOSS BOTTLED PARFUM 

Το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου σημαίνει να ζεις σαν ένα, να είσαι άνθρωπος που εμπιστεύεται το ένστικτό του. Δεν περιμένει να συμβούν πράγματα, αλλά κάνει τα πράγματα να συμβούν. Παίρνει τον έλεγχο της ζωής του, γιατί ξέρει ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται σε αυτούς που ενεργούν.
Αυτή η δύναμη και η διάκριση προέρχονται από την αληθινή γνώση του εαυτού του. Η πολυπλοκότητά του είναι εντυπωσιακή, η ζεστασιά του εμπνέει. Το BOSS Bottled Parfum αντανακλά την ισχυρή του στάση! Ένα βαθύ, ξυλώδες και κεχριμπαρένιο άρωμα δημιουργημένο από τους αρωματοποιούς Annick Ménardo και Suzy Le Helley, που ανεβάζει την εμβληματική οικογένεια αρωμάτων BOSS Bottled στο επόμενο επίπεδο με την υψηλότερη συγκέντρωση μέχρι τώρα.

Το άρωμα ανοίγει με νότες από έντονο μανταρίνι και πικάντικα έλαια θυμιάματος. Αποκαλύπτει το βάθος και τη δύναμή του με την καρδιά του από ίριδα και συμφωνίας σύκου, που εκφράζει το ισχυρό του χάρισμα. Οι ξυλώδεις νότες βάσης από αιθέριο έλαιο κέδρου και δερμάτινη συμφωνία προσθέτουν χαρακτηριστική ζεστασιά, ένταση και δύναμη που διαρκεί.
Η αναγνωρίσιμη φιάλη BOSS Bottled σε smocky black, το μαύρο brushed καπάκι και η μαύρη ματ εξωτερική συσκευασία του αντικατοπτρίζουν αυτό το ισχυρό τολμηρό άρωμα για άνδρες που ζουν σαν BOSS.

Τιμή  62,35€ / 50ml    ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..