Διαβατός Ημαθίας

Αγία Πελαγία - Κρήτη: Νεκρή η 48χρονη αγνοούμενη

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 48χρονης στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, η οποία είχε χαθεί το Σάββατο όταν η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το νησί.
Σύμφωνα με το cretalivenews.gr, η 48χρονη βρέθηκε πριν από λίγο, μέσα στη θάλασσα.
Σημειώνεται πως την άτυχη γυναίκα από τη Ρωσία που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 51χρονο Κώστα αναζητούσαν από το πρωί δύτες και βατραχάνθρωποι.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο σύζυγος της αγνοούμενης βούτηξε στην τρικυμισμένη θάλασσα για να βρεθεί δίπλα στη σορό και να διαπιστώσει αν όντως είναι η γυναίκα του.

Νωρίτερα, ο σύζυγος της μίλησε στο Open για την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της, ενώ είπε στην κάμερα πως θα πήγαινε και τώρα να την ψάξει στη θάλασσα.
Συγκεκριμένα για τη σύζυγό του είχε αποκαλύψει μιλώντας στην κάμερα πώς κατάφερε και επικοινώνησε μαζί της στο τηλέφωνο λίγο πριν χάσει τα ίχνη της. Ο ίδιος μία ημέρα μετά την φονική κακοκαιρία ψάχνει ακόμη στην παραλία τη σύζυγό του.

«Πριν μία ώρα είχαν φύγει από το σπίτι. Καταλάβαμε πως η γυναίκα μου έκλαιγε, φώναζε. Μετά από ένα λεπτό με παίρνει ο Κώστας και μου λέει κάλεσε το 112. Τότε η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει πιο πολύ. Το κλείνουμε το τηλέφωνο και παίρνουμε το 112, μας συνδέουν με την Πυροσβεστική. Μετά παίρναμε τηλέφωνο τον Κώστα και τη μαμά και κανείς δεν το σήκωσε», ανέφερε ο σύζυγος της αγνοούμενης τονίζοντας πως "την ακούγαμε να κλαίει και να φωνάζει".
«Μετά που τελειώσαμε με το 112, βάλαμε ρούχα της θάλασσας αλλά με δυσκολία. Περάσαμε στο αντίθετο ρεύμα, ήρθαμε γρήγορα, βρήκαμε το ξενοδοχείο και .... είδαμε το ΙΧ που είχε σφηνώσει. Εγώ με τον γιο μου βρήκα τον Κώστα (σ.σ. το θύμα της κακοκαιρίας)», ανέφερε ο σύζυγος τονίζοντας πως το τζάμι του ΙΧ ήταν σπασμένο που σημαίνει πως ενδεχομένως τράκαρε.


Τιμή  19,20€

Κρητικό Ρακομέλο BeeRaki από παραδοσιακή τσικουδιά, θυμαρίσιο μέλι Σητείας και αρωματικά βότανα από τα Λασιθιώτικα βουνά. Ένα απολαυστικό ηδύποτο με εκλεκτά υλικά και ζεστά αρώματα. 25% Αλκοόλ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ