Διαβατός Ημαθίας

Ramzan Kadyrov: Είμαι έτοιμος να «φύγω με τόλμη στην Ευρώπη»

Περιμένετε μια έκπληξη ο Kadyrov ανακοίνωσε ο ίδιος ότι είναι έτοιμος να «φύγει με τόλμη στην Ευρώπη»
Ο Ramzan Kadyrov απευθύνθηκε στον Βλαντιμίρ Πούτιν με αίτημα να του δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσει τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και να μην την αναβάλει. Είπε επίσης ότι «θα είχε πάρει το Κίεβο εδώ και πολύ καιρό» εάν δινόταν μια τέτοια εντολή, και είπε ότι οι τσετσενικές μονάδες είχαν αρκετή ικανότητα να «φύγουν με τόλμη στην Ευρώπη». Νωρίτερα, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας είχε κατηγορήσει τον αρχηγό της Τσετσενίας και τους υφιστάμενους του για εγκλήματα πολέμου. Σε απάντηση, ο Kadyrov υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει στις εχθροπραξίες.
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν «να μην επεκτείνει» τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και να επιτρέψει την ολοκλήρωσή της το συντομότερο
«Ειλικρινά ζητώ και ζητώ για άλλη μια φορά από τον Αρχιστράτηγο να μας δώσει την ευκαιρία να τερματίσουμε την ειδική επιχείρηση και να μην αναβάλουμε αυτή την επιχείρηση», δήλωσε ο Kadyrov σε ηχητικό μήνυμα στο Telegram, σχολιάζοντας τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου της SBU.
Εξέφρασε επίσης την άποψη του ότι αν «το 15% της παγκόσμιας κοινότητας είναι εναντίον μας», δεν σημαίνει ότι «όλος ο κόσμος είναι εναντίον μας. "
Μπορούμε να ηρεμήσουμε αυτό το 15% γρήγορα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα", δήλωσε ο Kadyrov. Μια ζωή παλεύουμε, ξέρουμε πώς να το κάνουμε. Οπότε περιμένετε μια έκπληξη "
Ο αρχηγός της Τσετσενίας δήλωσε ότι «θα είχε καταλάβει το Κίεβο εδώ και πολύ καιρό», αλλά δεν έλαβε τέτοια εντολή.
«Τόσο ο [Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ] Ζελένσκι και άλλοι σαν αυτόν θα είχαν περάσει πολύ καιρό στο υπόγειο για ανακρίσεις... '' είπε ο Kadyrov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τσετσενικές μονάδες έχουν «αφθονία» ευκαιριών που τους επιτρέπουν «να πάνε με τόλμη στην Ευρώπη για να τους αναγκάσουν να αλλάξουν τις αποφάσεις τους, που είναι πρωτίστως εναντίον του λαού τους, του κράτους».
«Ετοιμάζομαι πολύ και προετοιμαζόμαστε σκληρά», είπε ο Kadyrov και πρόσθεσε ότι «όταν θα υπάρξει εντολή, θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει ο μηχανισμός που έχει ξεκινήσει. " 

______________ Μέθοδος ντεμακιγιάζ. Αφαιρεί ακόμα και το πιο σκληρό και αδιάβροχο μακιγιάζ μόνο με νερό.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..