Διαβατός Ημαθίας

Η Kim Kardashian αγόρασε την έπαυλη της Cindy Crawford στο Malibu..

Τώρα αν πεις ότι καταλαβαίνεις τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Kim Kardashian και του Kanye West, θα πεις ψέματα. Από τη μία, η reality star χώρισε πριν περίπου έναν μήνα από τον Pete Davidson και ισχυρίστηκε ότι θέλει να μείνει μόνη της και να τα βρει με τον εαυτό της. Τώρα, όχι προφανώς για πάντα. Γιατί επεσήμανε ότι θα ήθελε ο επόμενος σύντροφός της να είναι δικηγόρος ή γιατρός και να μην έχει σχέση με τον χώρο του θεάματος.
Από την άλλη, φήμες λένε ότι ο Kanye West είναι σε σχέση με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, Candice Swaneopoel. Και μέσα σε όλα αυτά η Kim Kardashian μόλις έκανε μια κίνηση… που κανείς δεν περίμενε μιας και αγόρασε σπίτι πολύ κοντά στον Kanye West.

Όλες οι πληροφορίες για το νέο σπίτι της Kim Kardashian
Η 41χρονη Kim Kardashian αγόρασε την προηγούμενη εβδομάδα την έπαυλη της Cindy Crawford στο Malibu στην τιμή των 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι ανήκε στο εμβληματικό μοντέλο των 90’s και στον σύζυγό της, Rande Gerber, αλλά τώρα πια θα μπορεί να το χαίρεται η Kim Kardashian.


Και λέω να το χαίρεται, διότι πρόκειται για ένα άκρως πολυτελές και εντυπωσιακό σπίτι με θέα στον ωκεανό. Συνολικά έχει έκταση 650 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Έχει υπέροχο σαλόνι με θέα που κόβει την ανάσα, γυμναστήριο, πισίνα, γήπεδο τένις, πρόσβαση σε απομονωμένη παραλία. Το σπίτι, μάλιστα, δεν φαίνεται καν από τον δρόμο μιας και κρύβεται μέσα σε ένα δασύλλιο.

Και το… καλύτερο (;) είναι ότι η υπέροχη αυτή βίλα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από εκεί που μένει ο Kanye West. Μήπως η Kim πήρε αυτήν την απόφαση για να είναι τα 4 παιδιά της κοντά στον μπαμπά τους κι έβαλε τις προσωπικές εντάσεις και διαφορές με τον ράπερ στην άκρη; Ή μήπως απλά ήθελε μια αλλαγή στη ζωή της και βρήκε το σπίτι των ονείρων της; Που- κατά λάθος- είναι κοντά στον Kanye West.


Πάντως, σύμφωνα με το The Dirt, η συμφωνία ανάμεσα στην Kim και τη Cindy έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και θεωρήθηκε η μεγαλύτερη του έτους για το Malibu και η τέταρτη πιο «δυνατή» συμφωνία σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια για το 2022.


από queen


_____________ Μεγάλη συλλογή από γυαλιά, αξεσουάρ και φακούς επαφής. Βρες το αγαπημένο σου!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)