Διαβατός Ημαθίας

fake news στο "Χαμογέλα και πάλι" Μετέδωσαν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Όντας έξαλλη και με έντονο τρόπο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε το πρωί της Κυριακής (25/9) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” και διέψευσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ανέφεραν πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το μοντέλο, τόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καραστεφανής έσπευσαν να κάνουν μερικές διευκρινίσεις on air. 

“Να διευκρινίσουμε λίγο για το κομμάτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Γράφονται διάφορα και θέλω να είμαστε πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι. Η είδηση ξεκίνησε από το zougla.gr λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, την αστυνομία και το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εκεί αναφέρεται πως νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Η Δήμητρα το διαψεύδει και βγήκε μάλιστα και σε κατάσταση ψυχικής αναταραχής. Δε θέλουμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα και η κοπέλα είπε ότι είναι για άλλη κοπέλα. Οπότε όντως μπορεί να αφορά μια άλλη κοπέλα και να έχει γίνει παρεξήγηση. Πάντως δεν ήταν μόνο το άρθρο του ζούγκλα. Οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου μίλησαν για αυτό το γεγονός. Κάτι συνέβη, αλλά μπορεί να μην αφορούσε τη Δήμητρα. Να έχει γίνει μια παρεξήγηση. Ας κρατήσουμε αυτό που λέει, να μην την ταράξουμε. Κρατάμε αυτό που λέει η ίδια η Δήμητρα, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει”, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Εγώ προσπάθησα πολύ διακριτικά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αλλά εντάξει. Υπάρχει και στο δημοσίευμα και ειπώθηκε. Εμείς δε βγήκαμε έτσι να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Σας λέω την εικόνα που μου μετέφεραν, γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω”, πρόσθεσε ο Δημήτρης Καραστεφανής.
 Αντιδράσεις στο Twitter
Οι χρήστες του Twitter, πάντως, τα "έβαλαν" δικαίως με την εκπομπή και τους συντελεστές της, κάνοντας το hashtag #xamogelakaipali πρώτο trend. Σχολίασαν, μάλιστα, και τη στάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι φίλος της.



δείτε περισσότερα στο glance.gr


____ Συλλογή Unisex για άνδρες και γυναίκες...
Καλώς ήρθατε στο 99 Fashion Brands! κλικ εδώ

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;