Διαβατός Ημαθίας

Ζέτα Δούκα "Θεάρα", μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών - Συναυλία του Eros Ramazzotti.

H Ζέτα Δούκα ήταν ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία του Eros Ramazzotti, του δημοφιλή τραγουδιστή του έρωτα, στο Ηρώδειο. Η νέα της πόζα, μάλιστα, στο φωτογραφικό φακό μάς χάρισε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, που είναι γεμάτες από συναυλίες, εγκαίνια και πρεμιέρες.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε ένα μπλε φλόραλ μάξι φόρεμα, όπου η ζώνη στη μέση δίνει γραμμή αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της. Τα prints προσθέτουν ρομαντισμό, ταυτόχρονα όμως είναι αρκετά διακριτικά ώστε να μη φλερτάρουν με τη στιλιστική φλυαρία. Διακριτικά και τα αξεσουάρ, με το σύνολο να συμπληρώνουν μαύρα πέδιλα και ένα κολιέ-αλυσίδα στο λαιμό, δυνατή τάση και ταυτόχρονα διαχρονική επιλογή.

Δείτε το νέο λουκ της Ζέτας Δούκα:

από marieclaire.gr


|ΒΙΒΛΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΛΦΡΕΝΤ ΧΙΤΣΚΟΚ
 Τιμή  16,19 €
Το ομώνυμο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί μια έκδοση αναψηλαφιτική των ταινιών του, μια ρετροσπεκτίβα του πλουσίου έργου του, καθώς και μια εις βάθος μελέτη της επιδραστικότητάς του. Μία έκδοση για όλους όσοι έχουν –έστω και μία φορά- παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα κάποια από τις ταινίες του και τον αριστουργηματικό ρεαλισμό τους.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!