Διαβατός Ημαθίας

Παγιδευμένοι: Έρχονται νύχτες πάθους για Δημήτρη και Άννα;

Η νέα σειρά που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές, εκτός από το αστυνομικό στοιχείο, φέρνει στην μικρή μας οθόνη και το ερωτικό. Ο Δημήτρης και η Άννα, όσο συνεργάζονται για την εξιχνίαση του φόνου, τόσο δένονται μεταξύ τους, τόσο “Παγιδευμένοι” αισθάνονται καθημερινά.
Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Κοσμάς πετάξει έξω από το σπίτι την Άννα. Η Άννα Ροδίτη παλεύει να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την αδελφή της και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το φρικτό έγκλημα Για να το ανακαλύψει, η δικηγόρος αποφασίζει να παραμείνει γραμμή υπεράσπισης του Θοδωρή, αγνοώντας τον Κοσμά.

| Για μία καθημερινή εμφάνιση προτείνω το ΧΡΥΣΟ ΚΟΛΙΕ- RIONA. Σκέψου κιόλας ότι διώχνει και το μάτι. (φτου φτου σκόρδα) 😉 |

Εκείνος, μόλις μαθαίνει πως το παιδί του υποστηρίζει τον φονιά της οικογένειας, την πετάει στο δρόμο. Με μια βαλίτσα ρούχα, η Άννα ψάχνει να μείνει κάπου, με τον Δημήτρη να της ανοίγει το σπίτι του. Η συγκατοίκησή τους ξεκινά και το δέσιμο γίνεται όλο και πιο έντονο.
Όσο οι δυο τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, τόσο κοντά έρχονται. Πολύ σύντομα, θα δούμε τον Δημήτρη να βλέπει αλλιώς την Άννα. Στα μάτια της θα βρει τον έρωτα. Αντίστοιχα, η Άννα στην αγκαλιά του βρει την ασφάλεια που τόσο καιρό αναζητούσε.
Παγιδευμένοι στη δίνη του έρωτα, ο Δημήτρης και η Άννα ζουν τη δική τους συναρπαστική ιστορία, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα. Ερωτεύονται παράφορα, όμως διστάζουν να αφεθούν σε αυτό το συναίσθημα. Άλλωστε, παραμένουν αντιμέτωποι.

από Youfly.com

_______ Αξεσουάρ / ΑΣΗΜΙ ΜΙΝΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΣΤΡΑΣ- WINTER
κλικ φώτο

Γυναικεία Αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ που θέλει κάθε γυναίκα! Ανακάλυψε ρολόγια, φουλάρια, τσάντες αλλά και fashion gadgets για να συμπληρώσεις το ντύσιμό σου με τον πιο stylish τρόπο! Δες τις τελευταίες τάσεις σε τσάντες, ζώνες, ρολόγια και άλλα κοσμήματα και κάνε κάθε σου outfit μοναδικό.        Δες Εδώ
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι