Διαβατός Ημαθίας

Βιβλία: Σκοτεινός κήπος

Τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε πια; Το συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ της Tana French, το ωριμότερο έργο μιας σπουδαίας συγγραφέα.
Ο Τόμπι ήταν ανέκαθεν τυχερός στη ζωή του. Ώσπου μια νύχτα όλα αλλάζουν. Μια βάναυση επίθεση τον αφήνει τραυματισμένο — δεν θα είναι πια ποτέ ο ίδιος άνθρωπος. Αναζητά καταφύγιο στο πατρικό του, ένα σπίτι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις από τα καλοκαίρια του και τα εφηβικά πάρτι με τα ξαδέλφια του. Λίγο μετά την άφιξή του εκεί όμως, στη γέρικη φτελιά του κήπου θα βρεθεί κρυμμένο ένα κρανίο. Και καθώς ο κλοιός των αστυνομικών αρχίζει να σφίγγει γύρω από την οικογένειά του, ο Τόμπι θα αναγκαστεί να επανεξετάσει όσα γνωρίζει για τους αγαπημένους του, για το παρελθόν του και, τελικά, για τον ίδιο.

Για ποιες πράξεις είμαστε ικανοί, αν δεν γνωρίζουμε πια ούτε τον εαυτό μας;

Εξαίσιο, θαυμάσιο – ένα πυκνό, υπνωτιστικό μυθιστόρημα από μία από τις σπουδαιότερες συγγραφείς του αιώνα. Είμαι συγκλονισμένος. Υποκλίνομαι. Αισθάνομαι πιο πλούσιος και μόνο που το διάβασα».
A.J. Finn, συγγραφέας

Η Tana French είναι στα καλύτερά της στον Σκοτεινό κήπο… Το καλύτερο και πιο λεπτοδουλεμένο μυθιστόρημά της μέχρι στιγμής… Μια συγγραφέας ασυναγώνιστη στο ψυχολογικό θρίλερ… Ετοιμαστείτε να μείνετε εμβρόντητοι από το ανατρεπτικό και συνταρακτικό του τέλος.
New York Times

Κάνει το κεφάλι σου να γυρίζει… Η French έχει υφάνει μια συναρπαστική σπουδή στη μνήμη, την ταυτότητα και την οικογένεια. Αυθεντία της ψυχολογικής πολυπλοκότητας, παίζει με το μυαλό των χαρακτήρων αλλά και των αναγνωστών της.
Vogue

Τρομακτικό… μία από τις κορυφαίες φωνές της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας… Οι τελικές αποκαλύψεις σε αφήνουν άναυδο… Μια ιστορία μυστηρίου αξιομνημόνευτη περισσότερο για το γιατί παρά για το ποιος το έκανε.
Entertainment Weekly
Τιμή Βιβλίου 7,50€ 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Βέροια: Ατύχημα με μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..