Διαβατός Ημαθίας

Βόλος: Πατέρας με «κάκαλα» στέλνει αλλαγμένη την υπεύθυνη δήλωση του παιδιού του στον διευθυντή του σχολείου…

Ατελείωτα «μπινελίκια» από Πατέρα με τόνους "μέζεα" 😉!
Βγήκε απ τα ρούχα του πατέρας ενός μαθητή από τον Βόλο όταν του ζητήθηκε να συμπληρώσει μία υπεύθυνη δήλωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και πάνω αναγραφόταν η ένδειξη γονέας Α και γονέας Β. Ο Βολιώτης πατέρας άμεσα τα διέγραψε και έγραψε πατέρας και μητέρα στολίζοντας κανονικά και τον διευθυντή αλλά και τα ερπετά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Και όπως θα δείτε και στην φωτο, συμπλήρωσε στο τέλος της δήλωσης τα εξής.. “Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου α’ γονέας και β΄ γονέας.. Το παιδί μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν ΠΑΤΕΡΑ και ΜΗΤΕΡΑ.. ΤΕΛΟΣ!!!”
 Αυτές τις αθλιότητες θα προσπαθήσουν να τις περάσουν στους ανθρώπους.. Ένας τρόπος υπάρχει για να μην τα καταφέρουν.. Να φερθούμε όλοι μας όπως ακριβώς αυτός ο πατέρας και να τους δείξουμε ότι η αθλιότητα και η ανωμαλία δεν θα περάσει, όσο και αν το θέλουν αυτοί οι σατανάδες..
Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς που ως συνήθως όντας άβουλοι σκύβουν το κεφάλι και δεν αντιδρούν, σε όλα αυτά υψώνοντας και αυτοί την φωνή τους μαζί μας, να τους ενημερώσουμε ότι διαπράττουν εσχάτη προδοσία… Και αν δεν το ξέρουν αυτό ας πάνε να το ψάξουν, γιατί την ώρα της κρίσης το δεν ήξερα δεν θα μετρήσει… Το μόνο που θα ακουστεί θα είναι το “ας πρόσεχες”… Αν οι εκπαιδευτικοί αυτής της χώρας δεν ήταν πουλημένοι στην εκάστοτε κυβέρνηση και δεν επέτρεπαν να εφαρμοστούν όλα αυτά, η κοινωνία μας θα ήταν πολύ καλύτερη.. Όμως οι εκπαιδευτικοί (όπως και οι Αστυνομικοί) -οι περισσότεροι τουλάχιστον- μας πούλησαν και τώρα από εμάς εξαρτάται το μέλλον των παιδιών μας…



|ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / 

Τηλεόραση Samsung LED 32" HD Ready UE32T4302
 Τιμή  249,00€

Η τηλεόραση Samsung 32" Smart LED HD Ready HDR UE32T4302  αντιπροσωπεύει την νέα εποχή για την εικόνα και το design των τηλεοράσεων της εταιρίας. Εξοπλισμένη με LED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση HD Ready, σου προσφέρει ζωηρά χρώματα, άψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο, υψηλής ποιότητας HDR και βαθύ μαύρο.
Όταν ζήσεις την εμπειρία της ευρύτερης γκάμας χρωμάτων του συγκεκριμένου μοντέλου, δε θα θέλεις να κοιτάξεις πίσω. Τέλος, διαθέτει πολλαπλές θύρες HDMI και USB για να συνδέσεις τις συσκευές σου, έχεις την ελευθερία να απολαύσεις το περιεχόμενο που θες, με τον τρόπο που θες, σε κορυφαίας κλάσης ποιότητα.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ