Διαβατός Ημαθίας

Ροφήματα με Ελληνικά Παραδοσιακά Φαρμακευτικά Βότανα , η Καλύτερη Φυσική Ασπίδα κατά των Ιώσεων

Η πλούσια ελληνική φύση εκτός της γευστικής και θρεπτικής τροφής μας παρέχει και τα όπλα για την αποτελεσματικότερη φυσική άμυνα κατά των ιώσεων. Οι ιδιότητες των φαρμακευτικών βοτάνων που χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης έχουν σήμερα αποδειχθεί επιστημονικά.
Από την αρχαιότητα ο Ιπποκράτης και αργότερα ο Θεόφραστος και ο Διοσκουρίδης, οι τρεις πατέρες της σύγχρονης ιατρικής, εστίασαν τόσο στην προληπτική όσο και στη θεραπευτική δράση των βοτάνων. Σήμερα έρχονται δεκάδες επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες από τη σύγχρονη ιατρική και τη φαρμακολογία να επιβεβαιώσουν τις δράσεις αυτών των βοτάνων.
Εκτός των επιστημονικών ερευνών, επιδημιολογικές μελέτες σε ορισμένες περιοχές στην Ελλάδα έδειξαν ότι οι άνθρωποι που κατανάλωναν αφεψήματα συγκεκριμένων βοτάνων είχαν πολύ χαμηλή νοσηρότητα και μικρότερες επιπτώσεις και διάρκεια κρυολογήματος ή γρίπης.
Τα σημαντικότερα από τα βότανα αυτά, με αποδεδειγμένη επιστημονικά σήμερα πρόληψη και άμυνα κατά των ιώσεων, είναι το γνωστό μας τσάι του βουνού και ο Αστράγαλος, ένα βότανο γνωστό στην αρχαιότητα αλλά όχι τόσο γνωστό σήμερα, αλλά με θαυμαστές ιδιότητες.

_______  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ | ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Το βιολειτουργικό "DEFENCE" είναι ένα αποτελεσματικό και γευστικό μίγμα ελληνικού τσαγιού του βουνού και εκχυλίσματος από το το βότανο Αστράγαλος, το οποίο συμβάλλει στη φυσική ενίσχυση του ανοσοποιητικού! Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 21 φακελάκια με βιοαποικοδομήσιμες πυραμίδες τσαγιού.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;