Διαβατός Ημαθίας

Τραγωδία στην Βραζιλία: Νεκροί και τραυματίες όταν κατέρρευσε γέφυρα την ώρα που περνούσαν αυτοκίνητα από πάνω

Η γέφυρα, μέρος του οδικού δικτύου κοντά στην Καρέιρου, 100 χιλιόμετρα από την πολιτειακή πρωτεύουσα Μανάους, κατέρρευσε χθες το πρωί. Τα θύματα είναι δύο άνδρες, ένας 39 ετών και ο δεύτερος αγνώστων στοιχείων, και 66χρονη.
Έπεσαν οχήματα στο ποτάμι 
Αξιωματικός της Πυροσβεστικής στην Αμαζόνας προειδοποίησε ότι ο απολογισμός των θυμάτων μπορεί να γίνει βαρύτερος. «Ορισμένοι μιλούν για οκτώ, δώδεκα, δεκαπέντε θύματα», είπε, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1. «Εντοπίσαμε ένα κόμπι (σ.σ. πολυθέσιο αυτοκίνητο) που είχε πολλούς επιβαίνοντες, αλλά δεν έχουμε ακόμη μπορέσει να βρούμε τους ανθρώπους αυτούς». Το δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων Agência Brasil μετέδωσε ότι τουλάχιστον 12 οχήματα έπεσαν στο κενό στον ποταμό Κουρουσά.
Αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε ο G1 ανέφεραν πως ο δρόμος είχε κλείσει από φορτηγά. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η τροχαία περιόρισε εν μέρει την πρόσβαση στη γέφυρα λόγω δομικών προβλημάτων. Κατά τον ιστότοπο, η γέφυρα εμφάνισε ρωγμή που σταδιακά γινόταν μεγαλύτερη και είχε προκληθεί μποτιλιάρισμα πριν από την καταστροφή.

| ΒΙΒΛΙΑ /  Το μόνο της ζωής τους ταξίδι
 Τιμή 15,93€
Μια αυτοβιογραφική αφήγηση, όπου μέσα από την ιστορία της οικογένειας του αφηγητή εξιστορείται η κοινή ιστορία χιλιάδων Ελλήνων που πολέμησαν στη Μικρασιατική Εκστρατεία.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!