Διαβατός Ημαθίας

Προσφορά -35% Laptop Toshiba Satellite Pro C40-H-110

Το Toshiba Satellite Pro C40-H-110 είναι ένα Notebook με οθόνη 14", μέγεθος που προτείνεται για μεγαλύτερη φορητότητα. Η ανάλυση είναι 1920x1080 (Full HD) που αποτελεί την standard λύση μεταξύ ποιότητας εικόνας, κόστους και κατανάλωσης μπαταρίας. Όσο μεγαλύτερη ανάλυση τόσο καλύτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια έχει η εικόνα αλλά παράλληλα αυξάνεται και η κατανάλωση ενέργειας.

Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει είναι ο Intel Core i3-1005G1 χρονισμένος στα 1.2Ghz της γενιάς Ice Lake (10th Gen) (2019). Μπορεί να εκτελέσει απροβλημάτιστα εργασίες καθημερινής φύσεως όπως πλοήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και μη απαιτητικό Gaming.
Διαθέτει μνήμη 8GB RAM DDR4 που είναι η ελάχιστη προτεινόμενη για καθημερινή χρήση και εξοπλίζεται με έναν δίσκο SSD των 256GB. Αυτή η χωρητικότητα είναι αρκετή για το λειτουργικό σύστημα και για μερικά βασικά προγράμματα αλλά πιθανόν να χρειαστεί και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος για την αποθήκευση μεγάλου όγκου φωτογραφιών, video κ.α. Επίσης εκτός απο εξωτερικό σκληρό, υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθεί ο υπάρχον εσωτερικός δίσκος με άλλον μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Το Card Reader που διαθέτει είναι χρήσιμο για τον χρήστη που ασχολείται με την φωτογραφία και το video. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί η αγορά ξεχωριστού Card Reader το οποίο και θα πρέπει να καταλάβει μια απο τις υπάρχουσες θύρες USB του Laptop. Τέλος διαθέτει συνδεσιμότητες όπως Bluetooth, Ethernet, USB 3.1, USB-C, Wi-Fi. Μέσω bluetooth μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα σε συσκευές που διαθέτουν την συγκεκριμένη λειτουργία όπως ασύρματα ακουστικά και ασύρματα ηχεία. 
Αρχική: 598.99 κερδίζεις: 209.99€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ  ΕΚΠΤΩΣΗ -35%   ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ   389,00€   
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)