Διαβατός Ημαθίας

Νέα κλήρωση για τα 200.000 voucher των 150 ευρώ για διακοπές..

Στην κλήρωση 200.000 επιπλέον voucher για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, προχωρά σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Τουρισμού με στόχο να τονωθεί η τουριστική κίνηση και στους μήνες του Φθινοπώρου και του Χειμώνα.
Η κλήρωση αφορά μόνο όσους είχαν κάνει αίτηση ήδη στην πρώτη φάση του κύκλου και δεν είχαν επιλεχθεί και οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν άμεσα, σε διάστημα 3-4 ημερών, είτε με sms είτε με mail. Στη συνέχεια θα τους πιστωθούν τα χρήματα και θα μπορέσουν να εκδώσουν την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Διαβάστε ακόμη: Ρεύμα: Όσο λιγότερο καταναλώνεις, τόσο μεγαλύτερη επιδότηση θα έχεις – Το ελληνικό σχέδιο για εξοικονόμηση ενέργειας

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023. Ο δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποσό των 150 ευρώ εφάπαξ, μπορεί όμως να «σπάσει» το συνολικό ποσό και να το χρησιμοποιήσει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Για παράδειγμα, μπορεί να δαπανήσει 50 ευρώ για τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα κατά τους θερινούς μήνες και τα υπόλοιπα 100 ευρώ να τα χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό το φθινόπωρο, τον χειμώνα, την επόμενη άνοιξη ή στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού. Έτσι, το Πρόγραμμα συμβάλλει και στον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου σε δώδεκα μήνες τον χρόνο.
reader/ pexels/ el.gr


_________ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !    κλικ εδώ




Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ