Διαβατός Ημαθίας

The message of the day - Το μήνυμα της ημέρας!

Είναι εντάξει να αισθάνεσαι εξαντλημένος, να θυμάσαι ότι έχεις τρέξει σε έναν πνευματικό μαραθώνιο ανακτώντας μυριάδες διαστάσεις του πραγματικού σου εαυτού, ενσωματώνοντας ξεχασμένες και καταπιεσμένες πτυχές για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς πλοηγείσαι στην πιο μαζική αλλαγή της υλικής μας πραγματικότητας που κανείς άνθρωπος δεν έχει δει ποτέ.
Κανείς πριν από εμάς δεν έχει γνωρίσει τη ζωή σε ένα σώμα στη γη με ενέργεια που κινείται μέσα από εμάς με αυτόν τον τρόπο.. Τόσο γρήγορα, τόσο ισχυρά, τόσο περίπλοκα.
Ενσωματώνουμε ζωές ονείρων, αντιμετωπίζουμε αιώνες προγονικών τραυμάτων σε μια μέρα, κόβουμε δεσμούς με όλα τα απαρχαιωμένα συστήματα και τρόπους σκέψης που κληρονομήθηκαν από αυτό το σώμα αλλά εξωγήινοι στην ψυχή μας.


Θυμόμαστε την απέραντη ύπαρξη μας.
Πώς είναι να είσαι πραγματικά εδώ και τώρα κάθε στιγμή χωρίς λόγο ή σκέψη;
Απλά να είμαστε σιωπηλοί και να παρακολουθούμε το όνειρο να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας - ποιο είναι πιο αληθινό και σε ποιον να πούμε: το όνειρο ενώ υποτίθεται κοιμάται ή τη στιγμή ξύπνιος;

Δεν μπορώ να το πω άλλο.
Τόσες πολλές διαστάσεις μπερδεύουν αλλά πάντα μας επιστρέφουν στο σώμα - είσαι εδώ για να είσαι πλήρως άνθρωπος, θυμάσαι;
Πώς είναι να είσαι στο σώμα, εντελώς;
Νιώθεις σαν στο σπίτι σου;
Θα αισθανόσουν ασφαλής;
Αισθάνεσαι συγκρατημένος, σαν να έχεις μια σταθερή δομή υποστήριξης μέσα στην οποία μπορείς να επεκταθείς ασταμάτητα;

Πώς είναι να αφοσιώνεσαι πλήρως, ακόμα κι αν νόμιζες ότι είχες καιρό πριν, να αγαπάς τον εαυτό σου άνευ όρων ως δική σου θεϊκή μητέρα και θεϊκό πατέρα, σε μια ιερή ένωση, παντρεμένη με σκοπό την ψυχή να σε τιμήσει - να σε αγαπά - να σε θρέψει - να σε θρέψει - να σε αγκαλιάσει

Συγχώρεσε τον εαυτό σου γρήγορα.
Ανάπτυξη και ενσωμάτωση νέου λειτουργικού συστήματος
Πρωτοπορείς και αγκυρώνεις εντελώς νέα πρότυπα για όλη την ανθρωπότητα -όλες οι πτυχές της πυκνότητας - η παραμόρφωση μεταμορφώνονται στο είναι σου, μετατρέπεται σε όλους όσους είναι έτοιμοι να λάβουν το δώρο της εναρμόνισης για σένα με έναν νέο τρόπο.

Η θεραπεία σου δεν είναι μικρή υπόθεση.
Δεν είναι εγωιστής.
Δεν είναι κάτι για να κρίνεις ή να ντρέπεσαι.
Βρίσκεστε σε μια θεϊκή αποστολή μεταστοιχείωσης και αλχημικής ενσάρκωσης - εδώ για να χτίσετε τον παράδεισο μέσω της παρουσίας σας, απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτή τη στιγμή.

Πήγαινε με το δικό σου ρυθμό.
Κάνοντας αυτό είναι επαναστατικό σε μια κουλτούρα που έχει τόσο βαθιά ριζωμένα μέσα μας ιεραρχία, σύγκριση και ανταγωνισμό.
Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι
Ας αναδυθούμε στην αιωνιότητα, θυμόμαστε τη χάρη του ποιοι είμαστε.

πηγή/φ/scr: Kristie Griswell



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι