Διαβατός Ημαθίας

Ποια μυστικά εφαρμόζουν οι δερματολόγοι για να αντιμετωπίσουν τα σπυράκια; Δες για να ξέρεις τι να κάνεις κι εσύ!

Καλά, βγάζουν σπυράκια και οι δερματολόγοι; Ναι αμέ, γιατί, αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Τι κάνουν όμως και έχουν μια καθαρή επιδερμίδα; 
Το σίγουρο και λογικό είναι ότι γνωρίζουν περισσότερα για την αντιμετώπιση της ακμής, το σπούδασαν άλλωστε, και σαφώς έχουν πρόσβαση σε ένα πολύ μεγαλύτερο "οπλοστάσιο" από εμάς τους υπόλοιπους.

Όμως πέραν από όλα αυτά οι επιστήμονες αυτοί, έχουν αναπτύξει μερικούς άλλους πολύ μοναδικούς τρόπους καταπολέμησης. Δες μερικά μυστικά κόλπα τους και πράξε για το τι μπορείς να κάνεις κι εσύ σε περίπτωση που εμφανιστεί ένα σπυράκι..

1. Λοιπόν, ο δερματολόγος Jordan Carqueville συστήνει να χρησιμοποιήσουμε μέλι, το οποίο είναι ένας από τους καλύτερους καταπολεμητές της ακμής, διότι όπως λέει: «Το μέλι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα ή θεραπεία για τα σπυράκια», «Το ταμπονάρω σε τυχόν ατέλειες και ξεπλένω μετά από 15 λεπτά».

2. Ηρέμησε, όπως λένε στη Σαλονίκη, ΧΑΛΑΡΑAAA.. 
Η δερματολόγος Anne Chapas προτείνει "να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε ένα παγάκι απευθείας στο σπυράκι για όχι περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα" για μια εξαιρετικά γρήγορη λύση. «Αυτό μειώνει την ερυθρότητα και το πρήξιμο συστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία». Είναι η τέλεια μέθοδος εάν πιέζεστε για τον χρόνο και θέλετε να μειώσετε την ορατότητα ενός σπυρακίου.

3. Βοηθάει το τσάι μέντας.. Βλέπετε να αρχίζει να βγαίνει σπυράκι; Φτιάξτε τσάι μέντας αντί για καφέ το πρωί. Σύμφωνα με τη δερματολόγο Emily Arch, «πολλοί από τους ασθενείς μου με ακμή, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, βρίσκουν ότι το τσάι μέντας είναι πραγματικά αποτελεσματικό για τα ξεσπάσματα». «Έχει αποδειχθεί ότι η κατανάλωση δύο φλιτζανιών την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων των ανδρογόνων, γενικά γνωστών ως «αρσενικών» ορμονών, που μπορεί να βοηθήσουν στην ορμονική ακμή».

Και τέλος για να μην σε κουράζω..Γίνε εσύ δερματολόγος (λέμε τώρα) Φτιάξε την δική σου θεραπεία, δες το παράδειγμα του Joshua Zeichner, επίκουρου καθηγητή δερματολογίας στο Mount Sinai Hospital στη Νέα Υόρκη και κάνε μια DIY θεραπεία.
Συνδυάστε τοπικά φάρμακα με τρία ξεχωριστά συστατικά: σαλικυλικό οξύ για να στεγνώσει τα σπυράκια και να εξαλείψει την περίσσεια λιπαρότητα, υπεροξείδιο του βενζοϋλίου για να καταστρέψει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή και μια λοσιόν κορτιζόνης χωρίς ιατρική συνταγή για ανακούφιση από τη φλεγμονή. Εφαρμόστε το μείγμα στο σπυράκι όλη τη νύχτα και μετά ξεπλύνετε το πρωί, συμβουλεύει, ανακατεύοντας μια σταγόνα από κάθε συστατικό στην παλάμη του χεριού σας.
φ/scr

Makis : Το άρθρο αυτό έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι προτροπή, για κάθε θέμα που αντιμετωπίζετε, απευθυνθείτε σε επαγγελματία υγείας ..


------------------------------------------------
ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

BEAUTY FORMULAS NATURES FORMULA ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – 30 ΤΕΜΑΧΙΑ

30 βιοδιασπώμενα μαντηλάκια καθαρισμού και αναζωογόνησης της επιδερμίδας προσώπου.
Εναλλακτικός τρόπος καθαρισμού επιδερμίδας προσώπου. Μαντηλάκια καθαρισμού πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα όπως ρόδι, Hawthorn Berry & καρπό του Κρότωνα (Dragon Blood). Mαντηλάκια που προσφέρουν διαρκή ενυδάτωση και ευεργετικά φυσικά εκχυλίσματα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, ενισχυμένα με την ευεργετική δράση του υαλουρονικού οξέως. Ανανεωμένη επιδερμίδα.

Τιμή 5,45€             ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!