Διαβατός Ημαθίας

Ξέρεις τι είναι, να κοιμάσαι και όταν ξυπνάς να βλέπεις από πάνω σου, να σε χαμογελάει, μια "Μαριώ" ; 😊

φ/scr
 Κοιμάσαι και περιμένεις να έρθει ο/η σύντροφο σου να σε ξυπνήσει  με ένα φιλί ε;  Αμ δε! Διάβασε τι συνέβει σε μια γυναίκα από  τη Worcestershire της Αγγλία.
 Από βραδύς η κοπέλα είχε ακούσει κάποιους θορύβους, αλλά δεν  έδωσε σημασία, το μυαλό της πήγε στην γάτα της, αλλά δεν ήταν τελικά η γάτα της, αλλά μια Αλεπού! Την βλέπει να την κοιτάζει με νάζι.. Έντρομη πετάχτηκε από το κρεβάτι, ξύπνησε και τον σύντροφό της και μαζί προσπάθησαν να βγάλουν το άγριο ζώο έξω από το σπίτι. Το αποτέλεσμα ήταν όπως είναι φυσικό να τρομάξει και η αλεπού και να τρέχει μέσα στο σπίτι.., έκανε μεγάλο ΧΑΜΟ 😃  με πολλές ζημιές! 
Πάρτε μια γεύση για το τι έγινε από το παρακάτω βίντεο !


Το βιντεάκι ανέβηκε στο ΤικΤοκ και μέσα σε λίγο χρόνο, ξεπέρασε τις 4 εκατομμύρια προβολές και πλημμύρισε με σχόλια και «like»…


-------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ο ΛΑΓΟΣ ΠΙΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

Οι τέσσερις ωραιότερες ιστορίες με τον Πίτερ και τους φίλους του, σ’ ένα βιβλίο!
Ο ΛΑΓΟΣ ΠΙΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ θα σας κρατήσουν καταπληκτική συντροφιά! Ο λαγός Πίτερ είναι ένα άτακτο, µικρό λαγουδάκι, που µπήκε κρυφά στον κήπο του κύριου ΜακΓκρέγκορ για να φάει µαρούλι. Όταν όµως εκείνος θα αρχίσει να τον κυνηγάει για να τον πιάσει, θα χάσει τα παπούτσια και το µπλε σακάκι του. Ποπό, τι θα πει η µαµά του! Τώρα µόνο ο ξάδερφός του, το τολµηρό λαγουδάκι Μπένζαµιν, µπορεί να τον βοηθήσει…

Ο λαγός Πίτερ είναι ο πιο δίασημος ήρωας της Μπεατρίξ Πότερ. Είναι αγαπητός στα παιδιά όλου του κόσµου για περισσότερο από εκατό χρόνια. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τέσσερις από τις πιο συναρπαστικές και διάσηµες ιστορίες από τον µαγευτικό κόσµο της Μπέατριξ Πότερ. Οι ιστορίες συνοδεύονται από τις γνήσιες διάσηµες εικονογραφήσεις της ίδιας της Μπέατριξ Πότερ.

H ζωή της Μπεατρίξ Πότερ έχει μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη. Το 2006, ο σκηνοθέτης Chris Noonan, με την τανία Miss Potter επικεντρώθηκε στην αρχή της καριέρας της σαν εικονογράφος και συγγραφέας και στη σχέση της με τον Norman Warne, με πρωταγωνιστές τη Renee Zellweger και τον Ewan McGregor. 

Τιμή σε προσφορά από 12,30€       Μόνο 8,61 €    ΑΓΟΡΑ 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ