Διαβατός Ημαθίας

Άλλο και τούτο - Υποβρύχια σεξουαλική παρενόχληση γυναικών...

Νέος τρόπος σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στη θάλασσα – Βουτάνε κάτω από το νερό και επιτίθενται σεξουαλικά...χωρίς κανείς να ξέρει ποιοι είναι.

Ομάδες ανδρών εντοπίζουν τον στόχο τους να κολυμπάει, κάνουν μακροβούτι από μακριά και καθώς η κοπέλα απολαμβάνει τη θάλασσα, της επιτίθενται. Το θύμα όπως είναι φυσικό σαστίζει, και τρομοκρατείται.

Οι υποβρύχιοι κακοποιητές, χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή για να μην φαίνεται το πρόσωπο τους και έτσι η κοπέλα – θύμα να μην μπορεί να τους αναγνωρίσει. Τα περιστατικά είναι σε έξαρση κυρίως στις παραλίες της Βρετανίας που ο κόσμος λόγω ζέστης έχει ξεχυθεί.

Μάστιγα
Μάλιστα στην παραλία του Μπράιτον το κακό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι υποβρύχιες σεξουαλικές επιθέσεις έχουν γίνει μάστιγα και οι γυναίκες βλέπουν – και δικαίως – με μισό μάτι όσους άνδρες βουτάνε για να κάνουν μπάνιο.

Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες στην αστυνομία της περιοχής πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα συνεχώς στην παραλία να περιπολούν αστυνομικοί έτοιμοι να επέμβουν όταν γίνεται επίθεση.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο καύσωνας «έλιωνε» τη Βρετανία και στην παραλία του Μπράιτον γινόταν «πατείς με πατώ σε», μέσα σε μόνο μια ημέρα οι καταγγελίες γυναικών στην αστυνομία άγγιξαν τις 100.

Εκπρόσωπος μάλιστα της αστυνομίας του Σάσσεξ με ανακοίνωση του, τόνισε: «Η συμμορία των ανδρών έδρασε μεταξύ των ωρών 13:00 και 17:30 μ.μ. όταν δηλαδή στην παραλία δεν έπεφτε καρφίτσα. Οι αστυνομικοί ερευνούν πολλά περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων σε παραλία του Μπράιτον και κάνουν έκκληση σε όσους είδαν κάτι να τους ενημερώσουν».

πηγές: in/el pexels
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι