Διαβατός Ημαθίας

Τα Παιδιά θα μας Οδηγήσουν....

Τα παιδιά είναι ένας άμεσος σύνδεσμος με την Πηγή (Θεός) καθώς έχουν φτάσει πρόσφατα από τα ουράνια βασίλεια.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κοιτάς στα μάτια ένα παιδί για να νιώσεις το βάθος της σύνδεσής του με την Πηγή και να δεις το θαύμα του ποιοι πραγματικά είναι.
Τα παιδιά που είναι εδώ τώρα, και αυτά που έρχονται, είναι οι πνευματικοί οδηγοί αυτής της γενιάς και της επόμενης.
Όταν κοιτάζουμε στα μάτια των παιδιών, είναι εύκολο να δούμε την αιώνια σπίθα του Θείου που κατοικεί μέσα στο καθένα από αυτά, και η καρδιά τους αναγνωρίζει σε μια στιγμή ότι τα παιδιά κρατούν τη σοφία και τα κλειδιά που είναι απαραίτητα για να δημιουργήσουν τη νέα Χρυσή Εποχή.

Μερικά από τα παιδιά αυτή τη στιγμή είναι πνευματικά αφυπνισμένα επειδή δεν έχουν βρεθεί ποτέ στη Γη ξανά και δεν υπάρχει υποσυνείδητος περιοριστικός προγραμματισμός για να ξεπεραστεί.
Έρχονται θυμούνται τη Θεία Κληρονομιά τους και ότι είναι εδώ για να συνδημιουργήσουν μια νέα Χρυσή Εποχή. Έχουν μεγάλο σκοπό να βρίσκονται εδώ κατά τη διάρκεια της παρούσας Αλλαγής της Εποχής τους.
Κάθε ενήλικας καλείται να βοηθήσει να κρατηθεί η πόρτα της καρδιάς τόσο ανοιχτή ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στις καρδιές των παιδιών ή του ενήλικου εσωτερικού παιδιού, από πού ήρθαν και γιατί βρίσκονται εδώ στη Γη, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των μαγευτικών...
Το εσωτερικό παιδί έχει μια άρρηκτη σχέση με τη Θεία Θηλυκή πτυχή της Παρουσίας του και είναι αυτό το θηλυκό συστατικό κάθε ψυχής που είναι η πόρτα της καρδιάς. Όλα τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να κρατήσουν αυτή την πόρτα ανοιχτή, να μην επιτρέπεται η αγάπη για αυτά να κλείσει. 


Αίαντας: Προστατεύστε τα Παιδιά, ο σκ@τοψύχης θέλει τα παιδιά!!!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...