Διακοπές - Προσφορές

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Εύγε..«Χάλκινη» η Βίκυ Πανετσίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στο Γκαζιαντέπ.

photo sport24
Τέσσερα μετάλλια κοσμούν πλέον τη «συλλογή» της Βίκυς Πανετσίδου. Η έμπειρη Βεροιώτισσα συμμετείχε στον «μικρό» τελικό των -68κ. και μετά από εκπληκτική εμφάνιση νίκησε 7-4 την Ανίτα Μακιάν (Αρμενία). 

Αναλυτικά : Η χώρα κατέκτησε σήμερα τέσσερα μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, ενώ διεκδικεί ακόμα ένα σήμερα (29/5), τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

💪 Ενδυνάμωσε όλο σου το σώμα σου, εύκολα, γρήγορα, και με ασφάλεια. Κλικ εδώ !

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Ξένος ηττήθηκε 4-0 από τον Τούρκο Μπουράκ στον τελικό της κατηγορίας -67κ. και κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο, δεύτερο σερί στη διοργάνωση μετά το χρυσό του 2021 στο Πόρετς.

photo tweet scr
Δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο -χάλκινο όπως και στο Πόρετς- κατέκτησε και ο μικρός αδελφός του, Στέφανος Ξένος. Η παρουσία του στο Bronze Medal Game της κατηγορίας των -60κ ήταν ονειρεμένη: νίκησε 10-2 και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον αντίπαλό του, Φλόριαν Χάας (Γερμανία).

Η μεγάλη έκπληξη από ελληνικής πλευράς ήταν η Κέλλυ Κυδωνάκη, η οποία στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο γυναικών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ. Σε τρομερή κατάσταση, η 21χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης νίκησε τη Λουτσίγια Λέσιακ (Κροατία) στον τελικό για την 3η θέση.

Σήμερα το πρωί (10:00) η Ελλάδα διεκδικεί ακόμα ένα μετάλλιο, καθώς η εθνική ομάδα Κούμιτε Ανδρών αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στον «μικρό» τελικό του Ομαδικού.