Διαβατός Ημαθίας

Εύγε..«Χάλκινη» η Βίκυ Πανετσίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στο Γκαζιαντέπ.

photo sport24
Τέσσερα μετάλλια κοσμούν πλέον τη «συλλογή» της Βίκυς Πανετσίδου. Η έμπειρη Βεροιώτισσα συμμετείχε στον «μικρό» τελικό των -68κ. και μετά από εκπληκτική εμφάνιση νίκησε 7-4 την Ανίτα Μακιάν (Αρμενία). 

Αναλυτικά : Η χώρα κατέκτησε σήμερα τέσσερα μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, ενώ διεκδικεί ακόμα ένα σήμερα (29/5), τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

💪 Ενδυνάμωσε όλο σου το σώμα σου, εύκολα, γρήγορα, και με ασφάλεια. Κλικ εδώ !

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Ξένος ηττήθηκε 4-0 από τον Τούρκο Μπουράκ στον τελικό της κατηγορίας -67κ. και κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο, δεύτερο σερί στη διοργάνωση μετά το χρυσό του 2021 στο Πόρετς.

photo tweet scr
Δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο -χάλκινο όπως και στο Πόρετς- κατέκτησε και ο μικρός αδελφός του, Στέφανος Ξένος. Η παρουσία του στο Bronze Medal Game της κατηγορίας των -60κ ήταν ονειρεμένη: νίκησε 10-2 και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον αντίπαλό του, Φλόριαν Χάας (Γερμανία).

Η μεγάλη έκπληξη από ελληνικής πλευράς ήταν η Κέλλυ Κυδωνάκη, η οποία στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο γυναικών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ. Σε τρομερή κατάσταση, η 21χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης νίκησε τη Λουτσίγια Λέσιακ (Κροατία) στον τελικό για την 3η θέση.

Σήμερα το πρωί (10:00) η Ελλάδα διεκδικεί ακόμα ένα μετάλλιο, καθώς η εθνική ομάδα Κούμιτε Ανδρών αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στον «μικρό» τελικό του Ομαδικού.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!