Διαβατός Ημαθίας

Ουρολοιμώξεις: Πού οφείλονται και πώς θα προστατευτούμε φέτος το καλοκαίρι..

Οι ουρολοιμώξεις είναι συνήθεις μολύνσεις από μικρόβια του κατώτερου κυρίως ουροποιητικού.  Εμφανίζονται συχνότερα στις γυναίκες όπου ο κίνδυνος να εμφανίσουν επεισόδιο ουρολοίμωξης στη ζωή τους είναι μεγαλύτερος από 30%. Στους άντρες δεν είναι τόσο συχνές, αλλά συνήθως είναι πιο σοβαρές και απαιτούν μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία.

Σε μεγάλο ποσοστό η λοίμωξη δεν θεραπεύεται πλήρως με την αρχική αγωγή και υποτροπιάζει με αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναγκάζονται να λαμβάνουν αγωγή με αντιβιοτικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Το κολοβακτηρίδιο Εscherichia coli είναι υπεύθυνο για το 75% των περιπτώσεων ουρολοίμωξης.

Τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται κυρίως στην οξεία φάση και τόσο λόγω των παρενεργειών, όσο και της ανάπτυξης ανθεκτικότητας αποφεύγεται η χορήγηση τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Απαιτούνται κατάλληλα και ασφαλή προϊόντα τόσο για την οξεία φάση, όσο και για αγωγή συντήρησης.
Η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται σε «φυσικούς» παράγοντες έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική και ασφαλέστερη.

Τώρα ένα νέο σκεύασμα, το Mannovit έρχεται να προσφέρει μία φυσική και αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων, τόσο στην οξεία φάση τους, όσο και στην πρόληψη των υποτροπών τους.

Το Mannovit με τον συνδυασμό δύο δραστικών συστατικών, της D-Μαννόζης και του εκχυλίσματος κράνμπερυ, που δρουν συνεργικά με ένα ιδιαίτερο μηχανισμό δράσης, απομακρύνει αποτελεσματικά τα μικρόβια από το ουροποιητικό σύστημα.

Η D-Μαννόζη είναι επιμερές της γλυκόζης που αναστέλλει σημαντικά την προσκόλληση των παθογόνων στο επιθήλιο της ουροδόχου κύστης. Έτσι η D-Μαννόζη εμποδίζει την προσκόλληση των μικροβίων που έχουν εισέλθει στο ουρογεννητικό σύστημα, μειώνει τη λοιμογόνο δράση τους στους ιστούς και βοηθά μηχανικά στην αποφυγή επαναμολύνσεων.
Η αποτελεσματικότητα της D- Μαννόζης έχει τεκμηριωθεί με κλινικές μελέτες, συγκρινόμενη μάλιστα με γνωστά αντιβιοτικά τόσο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των ουρολοίμωξεων, όσο και στην πρόληψη υποτροπών με άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον δεν δημιουργεί βακτηριακή ανθεκτικότητα, όπως τα αντιβιοτικά.

Το κράνμπερυ είναι πιο γνωστό για τον ρόλο του στην πρόληψη των ουρολοιμώξεων, ειδικά τις υποτροπιάζουσες. Το υψηλό επίπεδο των προανθοκυανιδίνων που περιέχει βοηθά στη μείωση της πρόσφυσης των βακτηριδίων στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος και κατά συνέπεια στην καταπολέμηση των μολύνσεων.

Σε συνδυασμό με αντιμικροβιακούς παράγοντες το Mannovit ενδείκνυται για τη θεραπεία της οξείας κυστίτιδας και άλλων ουρολοιμώξεων, όπως και για την προστασία από τις επαναμολύνσεις. Πιο αναλυτικά:
  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα
  • Αποτελεί δραστική προφύλαξη από τις υποτροπές
  • Μειώνει τη συχνότητα των υποτροπών
To Mannovit μπορεί να συγχορηγηθεί με αντιβιοτικά. Είναι ασφαλές για χρήση κατά την κύηση, τον θηλασμό, σε παιδιά και διαβητικούς. Επίσης, είναι 100% ασφαλές, ενδείκνυται για μακροχρόνια λήψη και είναι συμβατό με ομοιοπαθητική αγωγή. Η ευχάριστη και δροσερή γεύση του βοηθά στη συμμόρφωση του ασθενούς.




Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...