Διαβατός Ημαθίας

Peter Andrew McCullough: ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ στο σώμα η ακίδα πρωτεΐνης μετά το εμβόλιο!

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών.
O Peter Andrew McCullough, ο γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος, προχώρησε σε νέους τρομακτικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια:

«Τα εμβόλια covid-19 έχουν επίσημες προειδοποιήσεις, και τώρα μια μεγάλη βιβλιογραφία με περισσότερες από χίλιες  δημοσιεύσεις ομοτίμων στην εθνική βιβλιοθήκη Ιατρικής, και το σύστημα προεκτύπωσης, δείχνουν ότι τα εμβόλια να προκαλούν θρόμβους αίματος.

Και το τμήμα του εμβολίου που το προκαλεί είναι, η ακίδα πρωτεΐνης που  δημιουργείται μετά την εγκατάσταση του  γενετικού υλικού στο ανθρώπινο σώμα.
Προάγει θρόμβους αίματος χωρίς αμφιβολία. Το FDA έχει προειδοποιήσεις για θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 49 ετών, με το εμβόλιο johnson & johnson για παράδειγμα. Αλλά είναι ανησυχητικό, τώρα έχουμε ένα χαρτί από τον Ηulkin και τους συναδέλφους, που δείχνει ότι ο αγγελιοφόρος RNA παραμένει στο σώμα 60 μέρες.

Έχει  βρεθεί στους λεμφαδένες και παραμένει στο σώμα πάρα πολύ καιρό. Η ακίδα πρωτεΐνης  πιστεύεται τώρα ότι παραμένει στο σώμα για περισσότερο από έναν χρόνο, και οι συνεχείς δόσεις (εμβολίου), σημαίνει συνεχιζόμενη συσσώρευση ακίδας πρωτεΐνης».

Δείτε το βίντεο:

Αίαντας: Αν ισχύουν τα παραπάνω; Τότε καληνύχτα !

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι