Διαβατός Ημαθίας

"Αν σε θέλει" ; Αγόρασε ντουλάπια κουζίνας από σάιτ στυλ ebay και βρήκε μέσα 150.000 ευρώ !

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 50χρονος Γερμανός όταν άνοιξε τον φάκελο με τα «μεγάλα» χαρτονομίσματα…
Δεν πίστευε στην τύχη του, ένας άντρας στη Γερμανία, καθώς και καλό deal είχε κάνει για τα ντουλάπια κουζίνας που αγόρασε από το ebay και κρυμμένους φακέλους με λεφτά βρήκε μέσα σε αυτά…

Ο Thomas Heller από το Bitterfield πιο συγκεκριμένα, βρήκε σε σάιτ στυλ ebay και αγόρασε ντουλάπια κουζίνας από ένα κτήμα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Μάλιστα, κατάφερε να διαπραγματευτεί τη τιμή από 300 ευρώ και να τη ρίξει σε 240.

Daily shops:


Ο 50χρονος όμως σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε μέσα στα ντουλάπια από καπλαμά δρυ, δυο φακέλους με λεφτά, συνολικού ποσού 150.000 ευρώ. Το προφανές ήταν πως κάποιος τα είχε «αποθηκεύσει» μέσα εκεί και τα ξέχασε.

Ο Heller, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος προγράμματος κοινωνικής στέγασης, είπε στις τοπικές ειδήσεις: «Ένας φάκελος ήταν ανοιχτός και είχε πολλά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ μέσα».

Βέβαια, δεν τα κράτησε αλλά πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να τα παραδώσει: «Οι αστυνομικοί άνοιξαν το δεύτερο κλειδωμένο ντουλάπι μπροστά στα μάτια μου. Στους φακέλους υπήρχαν μεγαλύτερα χαρτονομίσματα. Των διακοσίων και των πεντακοσίων».

Η αστυνομία πήγε την υπόθεση στο περιφερειακό δικαστήριο και άρχισε έρευνα για να βρει τον αρχικό ιδιοκτήτη της κουζίνας. Η έρευνα αποκάλυψε ότι τα χρήματα ανήκαν σε μια 91χρονη γυναίκα από την πόλη Halle, η οποία νοσηλευόταν σε οίκο ευγηρίας μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Daily shops:

Η απόφαση του Heller όμως να παραδώσει τα μετρητά σήμαινε ότι δικαιούταν μια αμοιβή εύρεσης ύψους 3%, κάτι που σημαίνει πως πήρε 4.500 ευρώ. Όχι και άσχημα…

πηγές: gazzetta. gr / el.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...