Τι θα φάμε σήμερα; Σπαγγέτι ναπολιτέν με μανιτάρια (συνταγή)
Σπαγγέτι ναπολιτέν με μανιτάρια και παρμεζάνα, απλό, νόστιμο, εξαιρετικό, με τον βασιλικό να μοσχοβολά...
Υλικά :
- Μισό κιλό σπαγγέτι
- 1 κονσέρβα ή φρέσκα μανιτάρια
- 1 κονσέρβα κομμένο ντοματάκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Μισή κούπα ελαιόλαδο
- Αλάτι – πιπέρι
- φύλλα βασιλικού
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση :
- Σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τα σκόρδα και μετά το ντοματάκι.
- Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι, μια πρέζα ζάχαρη και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.
- Βράζουμε το σπαγγέτι λίγο λιγότερο από όσο λέει η συσκευασία τους και τα στραγγίζουμε
- Ρίχνουμε τα σπαγγέτι μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύουμε και τελειώνουμε το μαγείρεμά τους σε χαμηλή φωτιά.
- Πασπαλίζουμε με κομμένο βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα
Έτοιμη η απλή αλλά πεντανόστιμη ναπολιτέν μας
Καλή σας όρεξη!
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »