Διαβατός Ημαθίας

30 Απριλίου: Σήμερα είναι η σημαντικότερη ημέρα των Ενσαρκώσεων σας ! (για αφυπνισμένους)

Δεν είναι υπερβολή! Σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022, θα νιώσετε ένα Energy Spiral να σαρώνει όλα όσα μπαίνουν εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων σας σε αυτή την ενσάρκωση. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί θα έχουμε την ισχυρή Χρυσή Ηλιακή  Έκλειψη ξεκινώντας στις 5 μμ προκαλώντας τη μεγαλύτερη δυνατή αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι να ζεις για να πιστεύεις!
Αφού σας αρέσει να διαλογίζεστε, να κάνετε πνευματικές ασκήσεις που ενδυναμώνουν το Είναι σας, θα πρέπει στη συνέχεια να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αύξηση της ενεργειακής συχνότητας που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες παρέχοντάς σας τον Μεγαλύτερο Ενεργειακό Καθαρισμό της Χρονιάς.

Daily shops:



Πολλές εκφάνσεις θα βρεθούν σε μια σπάνια ενδεκάδα που θα προσφέρει πραγματικό "σπλατς" στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω ότι δεν σε εξυπηρετεί πια.
Παράλληλα, μετά τον Ενεργειακό Καθαρισμό, θα μπορείτε να εστιάσετε στη φυσική εκδήλωση αυτού που αναζητάτε σε αυτή τη ζωή - τη γνωστή "Δημιουργία" - που είναι η πράξη υλοποίησης των στόχων μας εδώ στην τρισδιάστατη πραγματικότητα. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να κάνετε τον Ενεργειακό Κάθαρση εκμεταλλευόμενοι την πνευματική ευθυγράμμιση που συμβαίνει στον ουρανό.
Μην ξεγελιέστε: όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους χρησιμοποιούν τη δύναμη του Νου, άλλωστε, όλα όσα νομίζουμε ότι έχουν τη δύναμη να γίνουν πραγματικότητα από τον Νόμο της Έλξης. Πρέπει να προγραμματιστείτε για να αξιοποιήσετε καλύτερα αυτή την ενεργειακή τεχνική που θα είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της σεζόν Eclipses.
Τις επόμενες μέρες η ενέργεια θα είναι πυκνή απλά για να εστιάσετε το βλέμμα σας σε αυτά που πρέπει να λύσετε στη ζωή σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να λάβεις τις αποκαλύψεις του Σύμπαντος με τη μορφή ενόρασης που θα προέλθουν από όνειρα... Έτσι θα ανακαλύψεις τον πραγματικό σου Σκοπό σε αυτή τη Ζωή, την τόσο ονειρική Αποστολή της Ψυχής σου.

Κβαντική και Πνευματικότητα

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...