Διαβατός Ημαθίας

Αδιανόητες εικόνες σε τοπικό αγώνα στην Πέλλα! Η στιγμή που μπαίνουν στο γήπεδο και πλακώνουν στο ξύλο τον διαιτητή – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου στην Πέλλα, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη έξι ατόμων από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν (χθες και προχθές) έξι άτομα, μεταξύ των οποίων, ένας αλλοδαπός και ένας ανήλικος. Μάλιστα, από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, προκύπτει ότι για το συμβάν ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο.
Οι προαναφερόμενοι συλληφθέντες, μαζί με άλλα άτομα, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ομάδα εξ αυτών άσκησε βία σε βάρος του διαιτητή του αγώνα, μεταξύ των οποίων και το άτομο τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν αργότερα.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι. 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...