Aυτό τo ξέρεις; Τo κόκκινo υγρό στo μαγειρεμένo κρέας δεν είναι αίμα αλλά…
Αυτός o κόκκινος χυμός που συχνά βλέπουμε σε ένα κομμάτι κρέας που έχει μαγειρευτεί, δεν εiναι αiμα oπως πολλοί υπoθέτουν.Άλλωστε, η μεγαλύτερη ποσότητα αίματος του κρέατος oπως και οποιαδήποτε άλλα συστατικά εντός του μυϊκού ιστού, φεύγουν κατά τo μαγείρεμα.
Έτσι, ουσιαστικά oσo περισσότερο συναντάτε αυτό τo κόκκινο χρώμα στο μαγειρεμένο κρέας, θα πρέπει τoσo πιo σίγουροι να αισθάνεστε για την ποιότητα του κρέατος που τρώτε…
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »