Διαβατός Ημαθίας

ΝεοΡαγιάδες...Πλένουμε σχολαστικά τα μυαλά σας 30 χρόνια τώρα και είστε τόσο Γίδια που μας βλέπετε ακόμα !!!

1996: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι ο αέρας που πήρε τη σημαία στα ΙΜΙΑ, έριξε τελικά και το ελικόπτερο και πως καλύτερα που δεν πολεμήσαμε, γιατί θα χάναμε..από τον κακό μας το καιρό.
 
1997: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν ότι η Λαίδη Νταϊάνα, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, λόγω των φλας και της καταδίωξης κάποιων παπαράτσι..
 
1998: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ είναι o ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΈΜΟΥ που εκτελεί εθνοκάθαρση εναντίον ενός φιλειρηνικού σώματος αλβανόφωνων επαγγελμ. δολοφόνων, ονόματι UCK
 
1999: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, να πάρεις φοιτητικό ΔΑΝΕΙΟ, εορτοδάνειο, διακοποδάνειο, και σήμερα τρέχεις και δεν προλαβαίνεις, για να σώσεις το σπιτάκι σου από πλειστηριασμό..
 
2000: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι το αχαστο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, θα σκαρφαλώσει στις 12000 ΜΟΝΑΔΕΣ και βάλε εσύ μαλάκα μου, ο,τι έχεις και δεν έχεις, για να γίνει τελικά πάμπλουτος ο Σημίτης..
 
2001: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι ένας γενειοφόρος βοσκός με γκλίτσα, σε μια σπηλιά του Αφγανιστάν, κατάφερε και διαπέρασε όλη την αεροπορική ασπίδα της ανεπτυγμένης Δύσης ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, την ημέρα που τυχαία απουσίαζαν 5000 Εβραίοι από τους Πύργους, λόγω συντονισμένης αδιαθεσίας..
 
2002: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, πως ο Τάσος Παπαδόπουλος που απέρριψε το σχέδιο του Κοφι Αναν για διχοτόμηση της Κύπρου, δεν έπραξε σωστά και πως ο κατακτητής, δικαιούται κι αυτός το μερίδιο του.
 
2003: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, οτι το ΝΑΤΟ βομβάρδισε το Ιράκ, επειδή ένας SADDAM HUSSEIN είχε κρύψει λέει κάτι χημικά & πυρηνικά όπλα σε ένα κτίριο, αλλά τελικά το κτίριο είχε μέσα βαμβάκια και ντομάτες...
 
2004: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε επεισαν, οτι η Ολυμπιάδα θα φέρει ανάπτυξη & ευημερία σε σένα και όχι στο Μπόμπολα και τη Γιάννα (Joker) Μποτοξακη...οπότε πλήρωνε κορόιδο γαμπρέ φόρους, για να φτιάξουμε εγκαταστάσεις λουξ, που κατόπιν θα τις παρατήσουμε ασυντήρητες η θα καταληφθούν από λαθρο.
 
2005: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, πως μια κομμουνίστρια Γερμανίδα Τασσώ Καββαδία , ονόματι ΜΕΡΚΕΛ, ήρθε για να φέρει τη πολυπόθητη ανάπτυξη στην ευρωζώνη και θα μας επιστρέψει τις πολεμικές αποζημιώσεις: «Φέτος η ύφεση και από του χρόνου ανάκαμψη και ανάπτυξη» συνεχίζει να λέει η φράου,
επί 15 συναπτά ΕΤΗ...
 
2006: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι οι δασικές φωτιές σε ολη την Ελλαδα ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ»... 
 
2007: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σου απέκρυψαν τα 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που μπήκαν μέσα οι τράπεζες λόγω των τοξικών ομολόγων, αλλά τις επιλογές και τα χρέη τους τα φορτωθήκαμε εμείς, ωστόσο ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ». Επίσης σε έπεισαν, ότι ο Κωστάκης από τα Βλάχικα της Βάρης, θα είναι ο επόμενος σωτήρας σου.
 
2008: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, οτι «ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ» κι αν έχουμε είναι πολύ λίγα...
 
2009: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν ότι «ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ» και δεν θα έχουμε τρόφιμα και πετρέλαιο το χειμώνα... 
 
2010: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ είναι «ΕΥΛΟΓΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...
 
2011: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν πως ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, είναι ανάγκη να ξεπουληθεί η Δημόσια περιουσία, τα φιλέτα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, το σπίτι σου, η μάνα σου, η γυναίκα σου, το παιδί σου...
 
2012: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν πως άλλος ένας 'δικτάτορας", ο Χοσνι Μουμπαρακ, ορθώς καταδικάστηκε σε θάνατο, γιατί εξαιτίας του η Αίγυπτος υπέφερε..αλλά εμείς δεν το γνωρίζαμε.
 
2013: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι μόλις το 5% κάποιων ξυπόλητων Τζιχαντιστών, τους οποίους όπλισαν και ξεσήκωσαν οι πράκτορες της CIA κατά του δημοφιλέστατου στο λαό του , Άσαντ , είναι τελικά ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...
 
2014: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν ότι οι Αίγυπτος, Λιβύη, Υεμένη, Αλγερία, Τυνησία, Λίβανος, εδώ και τόσες δεκαετίες, ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ , απλώς εμείς «δεν το είχαμε αντιληφθεί» (Αραβική Άνοιξη) και όλοι αυτοί οι λαοί, πρέπει να εκδημοκρατιστούν η να μεταναστεύσουν...
 
2015: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν ότι ένα ταγάρι ονόματι ΑΛ6 κι ένα φαλακρό αγόρι με ένα Ν, θα έσκιζαν τα μνημόνια με ένα άρθρο κι έναν νόμο αλλά εσύ τελικά γίδι, περίμενες στις ουρές των ΑΤΜ λόγω των capital controls.
 
2016: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν πως οι λαθρο εισβολείς είναι «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» που χάνουν μεν τα έγγραφα τους, αλλά όχι τα 500ευρα και τα IPhone και μάλιστα σου έδωσαν και βραβείο Νόμπελ Μαλακίας που τους πίστεψες.
 
2017: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, οτι τα CAPITAL CONTROLS ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ, «ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, και έχασες και καταθέσεις και μισθούς και θέσεις εργασίας...
 
2018: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι η συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ είναι εξαιρετικά συμφέρουσα για εμάς και πως τελικά υπάρχει Μακεδονική γλώσσα, που την αγνοούσαμε εδώ και 6500 έτη..
Σε έπεισαν επίσης, ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός ενήργησε σωστά, αλλά ατυχώς κάηκαν ζωντανοί 120 συνάνθρωποι μας στο Μάτι.
 
2019: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν, ότι το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο Σύνταγμα είχε ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ 70.000 ΚΟΣΜΟ και ότι οι κυβερνήσεις που βυθίζουν πλοία λαθρομεταναστών (Λαμπετουσα), πρέπει να ανοίξουν επιτελούς τα σύνορα τους στους "κατατρεγμένους"..
 
2020: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ σε έπεισαν ότι κάποιος διεστραμμένος Κινέζος έφαγε νυχτερίδα για κυρίως πιάτο και για επιδόρπιο έναν παγκολινο, και κάπως έτσι άρχισε το παραμύθι της Πανδημίας και βρέθηκες φυλακισμένος στο σπίτι σου και χωρίς δουλειά...
 
2021: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ σε εκβιάζουν να εμβολιαστείς φορώντας ΔΙΠΛΗ ΜΆΣΚΑ!
Σ'αγαπάνε και δεν θέλουν να θυμώσεις με τους Λιγνάδηδες, Κιμούληδες, Φιλιππίδηδες, Μαρεβες, Κούληδες,Πατούληδες, Μπουμπούκους και ένα σωρό άλλους και βάζουν τις Σκατιάνες, να δακρύζουν για να σε συγκινήσουν.
 
Γιατί σε αγαπάνε ΗΛΙΘΙΕ !!!



Αίαντας: Και το σπουδαιότερο με τους τηλε-ιατρούς σας έπεισαν ότι είστε Πειραματόζωα, Χάμστερ να κάθεστε να σας μεταχειρίζονται σας κομμάτια κρέατα βάζοντας μέσα στο σώμα σας ότι Μ@λακία θέλει η κάθε σατανική "ιατρική" εταιρία...Κρίμα !!!
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;