Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2021

Διαβατός Ημαθίας

ΑΞΕΧΑΣΤΟ! Σπάνιες εικόνες του εργοστασίου του Zastava Yugo το 1985

Εικόνα
Μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες, που ήρθαν πρόσφατα στο φως, απεικονίζουν την παραγωγή του θρυλικού Yugo στο εργοστάσιο της Zastava στο Βελιγράδι της πρώην Γιουγκοσλαβίας, και το πρώτο φορτίο με προορισμό τις ΗΠΑ.

ΤO ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ – Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ

Εικόνα
Ήταν όλοι εκεί για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, πατέρα δύο παιδιών από το Μορφοβούνι Καρδίτσας,  που έπεσε κοντά στη Σκύρο, όταν επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών.

Ότι καλύτερο για την Υγεία των παιδιών μας !

Εικόνα
Εσπεριδοειδή φρούτα: Πέντε οφέλη στην υγεία των παιδιών. Τα εσπεριδοειδή φρούτα ευδοκιμούν στη Μεσόγειο και είναι από τα αγαπημένα φρούτα, ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα.

Μια συνταγή φούρνου που θα γλύφεις τα δάχτυλά σου !!!

Εικόνα
Μελιτζάνες στο φούρνο – Θα ενθουσιαστείτε με αυτή την συνταγή!

Σοκ από Γερμανούς επιστήμονες...Τι βρήκαν στο αίμα εμβολιασμένων; Βίντεο

Εικόνα
«Αυτά βρήκαμε στο αίμα εμβολιασμένων»: Επιστήμονες στην Γερμανία προκαλούν «ΣΕΙΣΜΟ». Καλούνται οι «ειδικοί» να απαντήσουν …

Παντρέψου… αν τολμάς..!

Εικόνα
Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί – ιδού η απορία. Ας δούμε, όμως, τι λένε και τα δεδομένα.

Αποκαλύψεις-σοκ από εργαζόμενη της Pfizer: Έχουμε 200.000 θανάτους από το μπόλι μέσα σε μόνη μια εβδομάδα!!!

Εικόνα
Η γνωστή Δρ Sherie Tenpenny δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή TruNews ότι μια καταγγέλουσα που εργάζεται στον τομέα της υγείας, για την εταιρεία Pfizer πιο συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα ότι το μπόλι τους έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ πάνω από…200.000 Αμερικανούς σε λιγότερο από μία εβδομάδα…!!! Μιλάμε για θανάτους από το θανατηφόρο τρύπημα ΜΟΝΟ για εδώ στις ΗΠΑ.

Τζον Μακ Άλις και ΛΕΦΕΔ: Όταν ο θρύλος της SAS συμμετείχε στην άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ»

Εικόνα
Ο Τζον Μακ Άλις όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΛΕΦΕΔ για να παρακολουθήσει την άσκηση, αλλά ανέλαβε και ρόλο στέκαρχου. Ήταν ο αξιολογητής δηλαδή των ομάδων σε μια συγκεκριμένη δοκιμασία, μία από τις πολλές που περνούν τα ασκούμενα περίπολα κατά την διάρκεια του ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Λαμπράκης

Εννέα είδη τροφίμων που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε σε έκτακτες καταστάσεις

Εικόνα
Οι φυσικές καταστροφές και οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης συμβαίνουν συχνά και χωρίς προειδοποίηση.

Συντάξεις: Αυξήσεις σε παλαιούς συνταξιούχους – Ποιοι και πως θα τις πιστωθούν

Εικόνα
Δεύτερο πακέτο αυξήσεων σε περίπου 250.000 συντάξεις ετοιμάζει ο ΕΦΚΑ για τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα αφορά τους παλαιούς συνταξιούχους όλων των Ταμείων που συνταξιοδοτήθηκαν πριν από τον Μάιο του 2016 με πάνω από 30 έτη ασφάλισης.

Ο λιγνίτης απαγορεύεται στην Ελλάδα αλλά στη Γερμανία επιτρέπεται…Τι δεν κατάλαβες;

Εικόνα
Εγκαινιάστηκε νέος σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 1.1Gw με λιγνίτη στο Dattlem στη Β. Ρηνανία στη Γερμανία.

Η εφαρμογή του άρθρου 120 !

Εικόνα
     Ο κάθε σκεπτόμενος  Έλληνας πολίτης γνωρίζει, πως το Πολίτευμα της Χώρας είναι η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία (έστω και τυπικά). Επίσης γνωρίζει πως θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η ισότητα όλων των πολιτών έναντι των Νόμων και του Συντάγματος .  

Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» Βασιλακόπουλο! 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – Το ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής

Εικόνα
Δικαιώνεται ο Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου  Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου που είχε βγει έξω από τα ρούχα του..

Τι είναι το ΚΕΜΑ; Συνήθως αρχίζει μια ή δυο ημέρες μετά από την άσκηση και όχι την ώρα που κάποιος ασκείται..

Εικόνα
ΚΕΜΑ (DOMS) ή αλλιώς καθυστερημένης εμφάνισης μυϊκό άλγος, είναι ο μυϊκός πόνος που εμφανίζεται μετά από άσκηση. Συνήθως αρχίζει μια ή δυο ημέρες μετά από αυτήν και όχι την ώρα που κάποιος ασκείται.

Ομορφιά από φρούτα...

Εικόνα
Αναζωογονητικές σπιτικές μάσκες με φρούτα... Τα φρούτα μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.

Αμφίβαλλε... Για να Βεβαιωθείς !

Εικόνα
Συντάξου, ανεπιφύλακτα, με όσους πασχίζουν και ερευνούν για την αλήθεια κ' αμφίβαλλε, γι' αυτούς που κομπάζουν ότι την έχουν βρει ή την κατέχουν.

Πανδημία 😂 : Άραγε τι συμβαίνει εκτός Ελλάδας, π.χ., στην Σουηδία τι γίνεται τώρα;

Εικόνα
Ένας  Έλληνας ο οποίος βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους τράβηξε ένα βίντεο για να δείτε ποιες συνθήκες επικρατούν στην συγκεκριμένη χώρα....

Κρήτη: Απίστευτο ! Ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν ψαροντουφεκά...

Εικόνα
Το εντυπωσιακό υποθαλάσσιο Σπήλαιο των Ελεφάντων στην Κρήτη. Είναι τόσες οι ομορφιές και τα παράξενα αξιοθέατα στην Ελλάδα, που όσα χρόνια και να ταξιδεύεις σε αυτήν, πάντα θα βρίσκεις κάτι καινούριο να σε εντυπωσιάζει.

«Αρχύτας»: Έρχεται το πρώτο ελληνικής παραγωγής Drone… Ξεκινάει 1η Σεπτεμβρίου η υλοποίηση του προγράμματος παραγωγής!

Εικόνα
Υπεγράφη προχθές, σε εκδήλωση στο Υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του Υπουργού κ. Χρήστου Σταϊκούρα, το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της

Σύκα. Τι λέει η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία για τα οφέλη τους στην υγεία !

Εικόνα
Πόσες θερμίδες έχουν, ποια είναι η θρεπτική αξία τους. Πως επηρεάζουν το «ζάχαρο» και την υγεία της καρδιάς. Ποια είναι καλύτερα, τα φρέσκα ή τα αποξηραμένα. Τι λέει ένας διακεκριμένος καθηγητής.

Σταφύλια - ότι καλύτερο για την υγεία !

Εικόνα
Τα σταφύλια είναι φρούτο που οι εδικοί συστήνουν για μακροζωία και αποτοξίνωση. Εκτός από τη μοναδική του γεύση, το σταφύλι αποτελεί ασπίδα προστασίας της υγείας.

Έχεις παλιά πιάτα; Μην τα πετάξεις.., φτιάξε κοσμήματα !

Εικόνα
Είμαι σίγουρη ότι έχεις και εσύ στο σπίτι σου ένα σερβίτσιο παλιά πιάτα που στα έχει αφήσει η μαμά ή η γιαγιά για προίκα και τα έχεις και σκονίζονται.

Μία κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες. Μπορούν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα;

Εικόνα
Η κυτταρίτιδα είναι μία κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες- για την ακρίβεια το 85-98% των γυναικών, έχει κυτταρίτιδα.

Θα ήθελες να φτιάξεις έναν μικρό κήπο στο μπαλκόνι σου;

Εικόνα
Ακόμα και αν δεν έχεις ένα μεγάλο μπαλκόνι, και πάλι μπορείς να δημιουργήσεις έναν μοναδικό κήπο με αρωματικά φυτά και λαχανικά της επιλογής σου. Θα σου δείξω πως να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα έναν κήπο στο μπαλκόνι σου, για να έχεις πάντα ότι χρειάζεσαι.

Συνεκπαίδευση Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας και των ΗΠΑ στην Διεθνή Άσκηση «ALEXANDER THE GREAT»

Εικόνα
Από την Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 διεξήχθη στην χώρα μας η διεθνής άσκηση «ALEXANDER THE GREAT», με συμμετοχή προσωπικού Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας και των ΗΠΑ.

Κλούβιος και Σουβλίτσα: Η πρώτη παιδική εκπομπή στην Ελλάδα κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια

Εικόνα
Ένα μάτσο εφημερίδες, φτηνά υφάσματα και λίγη κόλα συνέθεσαν τα παιδικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς.

5 Λόγοι που τα φυτά σου πεθαίνουν!

Εικόνα
Όλοι μας αγαπάμε τα φυτά εσωτερικού χώρου αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να τα διατηρήσουμε. Έτσι, μπορεί να νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά αλλά να βλέπεις τα φυτά σου να πεθαίνουν χωρίς καν να καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι λόγοι.

“ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑN PLACEBO;” ΝΕΑ ΥΠΕΡ ΡΟΥΚΕΤΑ! ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ “ΤΡΕΛΑΝΕ” ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ – ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Από Μακελειό.. Έγινε χαμός στο στούντιο… Η Ειρήνη Μουμούρη, φαρμακοποιός στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, επέμεινε ότι τα εμβολιαστικά σκευάσματα δεν έχουν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες χρήσης και άρα είναι ύποπτα.

Δ. Λιαντίνης: Ο ΕΡΩΤΑΣ....

Εικόνα
"Ο έρωτας είναι γνώση. Ο έρωτας είναι ευγένεια και αρχοντιά. Είναι το μειδίαμα της σπατάλης ενός φρόνιμου Άσωτου, πως η φύση ορίζει το αρσενικό να γίνεται ατέλειωτη προσφορά και θεία στέρηση για το θηλυκό.

Για αφυπνισμένους και ας τελειώσει το μπλα-μπλα του φόβου με τους Απέναντι !

Εικόνα
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι με τους Τούρκους. Ο Ερντογάν είναι ένα πιόνι σήμερα το οποίο έχει μπει στην Τουρκία για την τριχοτόμηση της, ακόμη δεν έχει λήξει ο ρόλος του,

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...

Εικόνα
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ : Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΘΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Εμβόλιο ΑΠΑΤΗ ! «Πολιτικοί Και Επίσημοι (VIP) Εμβολιάζονται Με Εικονικό Φάρμακο. Το Έχουν Προτείνει Και Σε Μένα»!

Εικόνα
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας. «Τι τρομερή εποχή…αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς». Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, “Βασιλιάς Ληρ” (1609)…

Να γιατί κάποιοι είναι άφαντοι..! Αυτοί (και άλλοι πολλοί) είναι οι λόγοι που τους κρατάνε από τα αρχ@#ια... τους Δικαστικούς, Πολιτικούς, Ένστολους κτλ..

Εικόνα
Η ΕΥΠ άνοιξε το καπάκι του βόθρου. Πολιτικοί, δικαστές και αστυνομικοί σε σεξουαλικά όργια, κομπίνες και χρηματισμούς...

Ιδέες διακόσμησης για να ομορφύνεις τον κήπο σου!

Εικόνα
Η διακόσμηση του κήπου είναι μια διασκεδαστική αλλά απαιτητική διαδικασία. Και αυτό γιατί πρέπει να υπολογίζεις extra παράγοντες όπως τον ήλιο και το έδαφος για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται στις 31 Αυγούστου

Εικόνα
Στις 31 Αυγούστου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, ως είθισται, θα καταβληθούν τα επιδόματα από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ» – Μπαίνουν και οι πολυκατοικίες στο πρόγραμμα

Εικόνα
Μπόνους 10% στο ποσοστό επιδότησης των επενδύσεων ενεργειακής αναβάθμισης για τις πολυκατοικίες που εντάσσονται στο σύνολο τους στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» προβλέπει το σχέδιο του Οδηγού του προγράμματος που τέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Μητρ. Ενοτ. Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός του Σέιχ Σου...

Εικόνα
Αυτοψία πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου στις εργασίες καθαρισμού του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου, από την ανάδοχο εταιρεία βάση της σύμβασης που είχε με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο Βουλγαρικό κοινό..

Εικόνα
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει την εικόνα του προορισμού στο Βουλγαρικό κοινό, με στόχο να κρατήσει ζωντανή την επιθυμία των τουριστών της γειτονικής χώρας, να επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη.

Έτσι θα χάσετε βάρος και λίπος από την κοιλιά...

Εικόνα
Όπως ήδη είναι γνωστό, όσο μεγαλύτερη είναι η περίμετρος της μέσης τόσο περισσότερα είναι και τα προβλήματα για την υγεία.

Γιατρός αποκαλύπτει τα 3 λάθη που κάνουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε και κουραζόμαστε εύκολα

Εικόνα
Ο Dr Karan Raj, ο οποίος είναι διάσημος στα social media, έχοντας 4 εκατομμύρια λογαριασμούς να τον ακολουθούν στο TikTok, επεσήμανε σε ένα video τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι…

Κήπος: Αν σκέφτεσαι τι να φυτεύσεις; Δες ιδέες για φυτά και δέντρα που δεν καίγονται εύκολα !

Εικόνα
Οι καταστροφικές πυρκαγιές αυξάνονται όλο και πιο πολύ χρόνο με τον χρόνο στη χώρα μας. Λίγο η κλιματική αλλαγή, λίγο η απροσεξία μας, αλλά και οι εμπρησμοί, μας έχουν φέρει σε σημείο που αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα με την φύση.

e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ: Οι πληρωμές που αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα..

Εικόνα
Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή ΟΑΕΔ και e-ΕΦΚΑ αναμένεται να προχωρήσουν σε καταβολές της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ σε πάνω από 3 εκατ. δικαιούχους.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώνει 3 εκατ. ευρώ σε 98 δικαιούχους

Εικόνα
Πληρωμές άνω των 3 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε o Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Το μυστικό για να κάνετε το κλιματιστικό σας πιο οικονομικό κατά τη διάρκεια της νύχτας..

Εικόνα
Το κλιματιστικό αποτελεί ένα σημαντικό “όπλο” κατά της ζέστης του καλοκαιριού στα περισσότερα σπίτια.

Ανακαλύφθηκε κύτταρο του ανοσοποιητικού που εξοντώνει όλα τα καρκινικά κύτταρα !

Εικόνα
Ένα νέο είδος ανοσοποιητικού κυττάρου που εξοντώνει σχεδόν όλα τα καρκινικά κύτταρα, ανακαλύφθηκε τυχαία από Βρετανούς επιστήμονες, οι οποίοι -αν και είναι ακόμη νωρίς- αισιοδοξούν ότι ίσως στο μέλλον η ανακάλυψη τους αποδειχθεί ιστορική για τη θεραπεία του καρκίνου.

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Κερατσίνι προσφέρει δωρεάν γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη και δίνει μάθημα ανθρωπιάς

Εικόνα
Ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης είναι 36 ετών, πατέρας δύο μικρών παιδιών και ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι.

Φίλοι αγρότες δώστε περισσότερη προσοχή στις Μέλισσες !

Εικόνα
Η αγροτική δραστηριότητα σκοτώνει περισσότερες μέλισσες από όσες υπολογίζαμε !

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να αποσυρθούν 500.000 ταμειακές μηχανές

Εικόνα
Περιθώριο μόλις εννέα ημερών έχουν οι επιχειρήσεις προκειμένου από την 1η Σεπτεμβρίου να περάσουν σταδιακά στην εποχή των ταμειακών μηχανών νέων τύπου.

Δεν ξέρεις τι να φυτέψεις τον Σεπτέμβριο;;;

Εικόνα
Λαχανικά και λουλούδια για να φυτέψεις το Σεπτέμβριο! Μπορεί να νομίζεις ότι η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να φροντίσεις τον κήπο σου αλλά και το φθινόπωρο δεν πάει πίσω!

Έχετε άσπρες τρίχες; Αυτές οι τροφές θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε!

Εικόνα
Υπάρχουν γυναίκες που αρχίζουν να εμφανίζουν άσπρες τρίχες σε μικρότερες ηλικίες. Είτε το πιο έντονο στρες της σύγχρονης καθημερινότητας, είτε οι προβληματισμοί και οι υποχρεώσεις, συχνά μάς κάνουν να ξεχνάμε το φυσικό χρώμα των μαλλιών, επιτρέποντας στα λευκά να κάνουν την πρώτη τους «πρόωρη» εμφάνιση.