Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2021

Διαβατός Ημαθίας

Το καμπανάκι ηχεί δυνατά, αλλά κανείς δεν το ακούει…Αυτά είναι τα "ανήλικα" και οι "επενδυτές" !!! Βίντεο

Εικόνα
Πακιστανοί μαχαίρωσαν άτομα στα Κάτω Πατήσια! Βιάζουν Ελληνίδες, θέλουν ακόμα και μικρά παιδιά.

Λέμε όχι στο δόλωμα των 150 ευρώ ! ( καλά είμαστε για γέλια )

Εικόνα
Μην ανησυχείτε κυρία μου..., όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, όλες οι συμμορίες και η δική μας , που μισούν τον άνθρωπο..Τελείωσαν !

Από τη Σφαγή όλη η Αλήθεια για το Μπόλι, τι είναι; ( Βίντεο )

Εικόνα
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤHN ΕΝΕΣΗ - ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ .......

Η τρομοκρατία και η υστερία κατά της 4ης παραλλαγής του ιού αποκαλύπτει την αλήθεια !

Εικόνα
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΝΕΑ LOCK - DOWNS, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ...

Μπροστά του ο Καρκίνος είναι... Γατάκι !!! Βίντεο

Εικόνα
Σε μεγέθυνση 10.000 Χ με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ενισχύθηκε σε αληθινό χρόνο τι ακριβώς συμβαίνει με τα ανθρώπινα κύτταρα μετά από mRNA ΕΝΤ δεν χρειάζεται κάτι να προσθέσουμε ή να εξηγήσουμε σε αυτό...  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στις γυναίκες της Ελλάδας και της Κύπρου προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας που απαντούν στις παγκόσμιες τάσεις και ενισχύουν τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική τους ομορφιά!

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα 1.000 ευρώ - Όσα πρέπει να ξέρετε !

Εικόνα
Χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή  30 Ιουλίου, έχουν οι δικαιούχοι φοιτητές προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

ΔΕΠ: Τα κομάντο μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα...

Εικόνα
Οι  Έλληνες κομάντο, στο πλαίσιο επίδειξης ενώπιον διακεκριμένων προσκεκλημένων, που διοργανώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, έστειλαν «μήνυμα ετοιμότητας» προς πάσα κατεύθυνση. Καθημερινές προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα με έκπτωση έως και 90% !

Έχουν Χ@στεί από τον φόβο, αλλά συνεχίζουν την Τρομοκρατία..Έρχονται νέες αφαιρέσεις δικαιωμάτων από την κυβέρνηση;

Εικόνα
Συνεδριάζει στις 10, σε λίγο.., το υπουργικό συμβούλιο – Έρχονται νέες αφαιρέσεις δικαιωμάτων από την κυβέρνηση; Σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό και μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο. Εδώ θα βρείτε ρούχα fitness για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Κολάν για το γυμναστήριο, κορμάκια για το μπαλέτο και αθλητικά μαγιό στις καλύτερες τιμές!

Επιτρέπεται η οδήγηση με σαγιονάρες ή ξυπόλητος;

Εικόνα
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι βόλτες, τα μπάνια και γενικότερα οι καλοκαιρινές αποδράσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

«Αγριεύει» ο καύσωνας. “Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα θυμόμαστε γιατί θα καούμε” – Πότε θα πάρουμε ανάσες δροσιάς

Εικόνα
«Καμίνι» η Αττική την Πέμπτη που θα… βράζει στους 40 βαθμούς – Πού θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες – Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες.

Καταγγελία μητέρας: 12χρονο παιδί θύμα των πειραμάτων, κλινικών δοκιμών εμβολίων της Pfizer. Mετά τη β΄ δόση 9 εισαγωγές στα επείγοντα 3 νοσηλεύσεις! Βίντεο

Εικόνα
Καταγγελία μητέρας: 12χρονο παιδί θύμα των πειραμάτων κλινικών δοκιμών εμβολίων της Pfizer.Είναι η τραγική ιστορία της Maddie de Garay όπως τη διηγείται η μητέρα της Stephanie εν μέσω αναφυλητών στην κάμερα.

17 (!) Ινδοί πιλότοι "μπολιάστηκαν" και "πέταξαν" εις τόπον φωτεινό, εις τόπον χλοερό, εις τόπον αναψύξεως, ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός 💉

Εικόνα
Σύμφωνα με αυτούς, οι πέντε ανώτεροι πιλότοι ήταν ο Harsh Tiwari, ο G.P.S. Gill, ο  Prasad Karmakar, ο  Sandeep Rana και ο  Amitish Prasad....

Επιστρέφει ο Τράμπ ως Πρόεδρος των ΗΠΑ ;;; - Φυσικά, δεν έφυγε Ποτέ ! -

Εικόνα
Έλεγχοι, στρατός και η αναπόφευκτη επιστροφή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Πόσο σίγουρος είμαι ότι ο Τραμπ θα επιστρέψει επίσημα στον Λευκό Οίκο στο εγγύς μέλλον;  Όταν επιστρέψει, δεν νομίζω ότι θα με νοιάζει και πολύ, γιατί λειτουργώ με τη βεβαιότητα ότι θα επιστρέψει. 

Τα κλείσαμε όλα, μαγαζιά, σπίτια, γραφεία, χωράφια, εργοστάσια, οικοδομές..., όλα.., μόνο.., τα Σύνορά μας αφήσαμε ανοιχτά.. 😢 !!!

Εικόνα
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ... «Ο λαός των Γραικών είναι ατίθασος και δύσκολος. Γι αυτό πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί…» Χένρυ Κίσινγκερ. 

Εμβόλια..! Δεν πρόλαβε να βγει δύο μέτρα έξω απ το Νοσοκομείο και κατέρρευσε ! (Βίντεο)

Εικόνα
Έκανε το μπόλι και δεν έφτασε ούτε μέχρι το αυτοκίνητο...Κρίμα, εκτελούν πειράματα  στους  Έλληνες οι συμμορίτες της εξουσίας , ενώ τα σώματα ασφαλείας και η δικαιοσύνη ( ποια;; 😂😂😂 ) δεν κάνουν τίποτα...! 

Σε τρυπάνε με τα Εμβόλια, ενώ υπάρχει Φάρμακο ! - Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !!!

Εικόνα
Τι έχετε πάθει και τρυπιέστε ;;; Ξυπνήστε επιτέλους !!!  Καλημέρα Πατέρα Γεώργιε! ο κ. Τσιόδρας μοιράζει το φάρμακο για τον κορωνοϊό σε δικούς του ανθρώπους.

Σε λίγο οι ανακοινώσεις για εστίαση και ψυχαγωγία και την νέα στέρηση δικαιωμάτων...

Εικόνα
Ελευθερία κινήσεων στους κλειστούς χώρους δίνει η κυβέρνηση στους εμβολιασμένους σε μία προσπάθεια να προτρέψει τους ανεμβολίαστους να σπεύσουν για το εμβόλιο.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα σχολεία μας από την κατοχική κυβέρνηση...

Εικόνα
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση μαζί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη τους άξονες της πολιτικής για αναβάθμιση σχολείων και εκπαιδευτικών στο «Νέο Αναβαθμισμένο Σχολείο».

Αυτή η παρενέργεια καταγράφεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα: «Όλη τη ζημιά μου την προξένησε το εμβόλιο»

Εικόνα
Μία παρενέργεια από το εμβόλιο που δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα στην Ελλάδα έπαθε ένας 63χρονος άνδρας.

Ο Νόμος G.E.S.A.R.A. Άρχισε ήδη να Εφαρμόζεται ;;; ( είδηση για λίγους) Βίντεο !

Εικόνα
Ο ΝΟΜΟΣ G.E.S.A.R.A. ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΝΑ  ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ...

Μιλάμε για Εγκληματίες..Έχουν Λυσσάξει να μας Εκτελέσουν με τα Εμβόλια !!! ( Βίντεο )

Εικόνα
ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ; EΡΧΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ…

Εκφράστε τις επιθυμίες σας φωναχτά!

Εικόνα
ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Γνώση για λίγους...

Δικαστήριο στην Πορτογαλία: Απάτη ο Κορωνοϊός μόνο το 0,9% των θανάτων είναι από τον ιο !!!

Εικόνα
Η αναφορά πολιτών ανάγκασε ένα δικαστήριο στη Λισαβόνα να παράσχει επίσημα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από κορώνα.

Σοκ....Ξέρετε Τί περιέχουν τα Εμβόλια ;;;

Εικόνα
Μόρια οξειδίου του σιδήρου περιέχουν τα νανοσωματίδια στα εμβόλια..Αποτέλεσμα στο μικροσκόπιο!!!

Πας παραλία, ο ήλιος καίει...Όμως πόσο αντηλιακό πρέπει να βάζεις ;

Εικόνα
Αυτή είναι η σωστή ποσότητα αντηλιακού που πρέπει να βάζεις... Τους καλοκαιρινούς μήνες που είμαστε όλη μέρα στην παραλία, πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή χρήση του αντηλιακού.  Επιλέξτε τα ρούχα που σας ταιριάζουν και μοιραστείτε τα με τους φίλους σας !

Τι να κάνετε αν εσείς ή κάποιος δικός σας πάθει θερμοπληξία !

Εικόνα
Κάποιος με θερμοπληξία μπορεί να αισθάνεται άρρωστος, να έχει τάσεις λιποθυμίας και να ιδρώνει σε μεγάλο βαθμό. Εδώ θα βρεις είδη ανδρικής και γυναικείας αθλητικής ένδυσης!

Τέλος από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας – Όλα όσα αλλάζουν...

Εικόνα
Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα σε όλη τη χώρα, καθώς παύει να ισχύει το μέτρο του περιορισμού της νυχτερινής κυκλοφορίας, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τη ( ψευτό ) λοίμωξη Covid-19. Μπείτε και αγοράστε,  λευκά είδη, ριχτάρια, σεντόνια, παπλωματοθήκες, προίκα μωρού, νυφικές στρώσεις, παιδικά λευκά είδη κ.α. 

Ο καθηγητής Κούβελας: Μαζέψτε τα Εμβόλια Τώρααα !!! (Βίντεο)

Εικόνα
“Ρουκέτα” Κούβελα: “Ας μαζέψουν τα εμβόλια”. Μακροπρόθεσμες και όχι μόνο βραχυπρόθεσμες οι παρενέργειες.  Μεγάλη Ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια, είδη ταξιδίου και πολλά άλλα!

Ήδη αρχίζουμε και βλέπουμε Ιδίοις Όμασιν όλη την Βρωμιά ! ( Διαβάστε το άρθρο όλοι )

Εικόνα
ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ. ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ. Εδώ θα βρείτε  τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι τους σε ανταγωνιστικές τιμές!

Τι κάνουν 6 ψημένες σκελίδες σκόρδο στο σώμα μέσα σε 24 ώρες! Θαύματα !!!

Εικόνα
Όταν τρώτε σκόρδο, η δύναμή του είναι τόσο ισχυρή, που ακόμα και μετά από 24 ώρες το σώμα σας αντιδρά θετικά τόσο στις δίαιτες για απώλεια βάρους, όσο και στις θεραπείες ορισμένων ασθενειών.

Χρώμα ούρων: Τί δείχνει για την υγεία σας

Εικόνα
Οι ουσίες που απορρίπτει το σώμα μας, όπως τα ούρα, μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες για τις διεργασίες που επιτελούνται σε αυτό.

«Βόμβα» από Ισραήλ για Pfizer: Τελικά τι ισχύει με τα εμβόλια;;; Κίνδυνος για βασικά όργανα όπως ο εγκέφαλος !!!

Εικόνα
Εκτός από τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που έχουν παρατηρηθεί μετά το εμβόλιο Pfizer, το σκεύασμα της εταιρείας, όπως μεταδίδει η έγκυρη Jerusalem Post, έχει συνδεθεί με αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης θρομβωτικής θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας (TTP), μιας σπάνιας διαταραχής του αίματος, ανέφεραν Ισραηλινοί ερευνητές την Δευτέρα.

Αντι- lockdown διαδήλωση...Χαμός στο Λονδίνο ! Μισό εκατομμύρια πολίτες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό..! Εδώ τα Ανθελληνικά Βρ@μοκάναλα Μούγκα !!!

Εικόνα
Κάτω τα χέρια από τα χέρια μας.. μισό εκατομμύρια πολίτες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Λονδίνο και στη συνέχιση των κατασταλτικών μέτρων όπως αυτό του lockdown....

Δεν έχετε δει ακόμη τίποτα! Τα εμβόλια COVID-19 είναι υπερόπλα και έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να δολοφονούν τους νέους

Εικόνα
Η μαζική δολοφονία με τη θανατηφόρο ένεση των υπερόπλων COVID-19 συνεχίζεται παγκοσμίως και τώρα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες νεαρές ζωές να καταστρέφονται από τα εμβόλια.

Τρεις παραλίες στη Χαλκιδική.... Παράδεισος !

Εικόνα
Δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν δημοφιλείς, εξωτικούς προορισμούς. Είναι γνωστό σε όλους ότι η Χαλκιδική φημίζεται, αν μη τι άλλο, για τις υπέροχες ακρογιαλιές, με τα ονειρικά νερά που τις περισσότερες φορές μοιάζουν σαν ψεύτικα.

O Θανάσης Τσαλταμπάσης έρχεται στη Βέροια με τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ

Εικόνα
Για τα παιδιά , στην αγαπημένη μας Βέροια , Την  Πέμπτη 01 Ιουλίου  2021 , στις 9:00 μμ στο  ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Δεν Υπάρχει Νομική Δυνατότητα για να σας Υποχρεώσουν να Εμβολιαστείτε !

Εικόνα
Η άσκηση πίεσης, εκβιασμών ή και παραπληροφόρησης, για να σας εξαναγκάσουν να εμβολιαστείτε, παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης..

Τι έτρωγαν στην Κατοχή; – Διαβάστε τις συνταγές της πείνας

Εικόνα
Και όμως ο κόσμος επιβίωσε!

ΟΑΕΔ: 1.000 νέες θέσεις εργασίας με μισθό 750 ευρώ – Οι ωφελούμενοι -Αιτήσεις έως 28 Ιουνίου

Εικόνα
Μέχρι τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου και ώρα 23:59 μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις οι δικαιούχοι του προγράμματος του ΟΑΕΔ, για 1.000 θέσεις εργασίας.

Και τότε ο Παπουτσομένος γάτος μαζί με την Κοκκινοσκουφίτσα και την μαμά κατσίκα με τα εφτά κατσικάκια είπαν: Έρχεται η Δέλτα Μετάλλαξηηηη !!!

Εικόνα
Η ΔΕΛΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. Η αόρατη μετάλλαξη του εχθρού ονομάστηκε ΔΕΛΤΑ, είναι πολύ επικίνδυνη και έπρεπε να πάρει μια ονομασία που να δηλώνει την δολοφονική της υπόσταση.

Γελάνε και τα Μασελάκια των άνω των 90+ ! 😂😂😂 Τι είπε πάλι ο Άδωνης Γεωργιάδης;

Εικόνα
Α.Γεωργιάδης για κυρώσεις σε ανεμβολίαστους: «Οι επιλογές έχουν συνέπειες – Τους προστατεύουμε από τους εαυτούς τους» ... Χαχαχα ακούσατε;;  " από τους εαυτούς τους " ...! Τι είπε πάλι το τρελό αγόρι ;;;

Ρε παιδιά που χάθηκε ο Τσιόρδας; Που είναι αυτός ο λεβέντης με το σέξι φανελάκι; (Βίντεο)

Εικόνα
Από το Πεντάγωνο αποκαλύπτουν με έγγραφα, τα λεφτά που έδιναν με εντολή Φάουτσι στην EcoHealth Alliance με σκοπό τη χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Wuhan.

Ο Κακός ο λύκος με την συμμορία του δεν θα σταματήσει αν δεν τον σταματήσουμε εμείς !

Εικόνα
Το παραμύθι δεν θα σταματήσει αν δεν το σταματήσουμε εμείς. Τα ΜΜΕ ξεκίνησαν πάλι την εκστρατεία τρομολαγνείας για το νέο στέλεχος «Δέλτα» το οποίο πριν λίγο καιρό λεγόταν «Ινδική Μετάλλαξη». Έχουν φτάσει πλέον διεθνώς στο σημείο της γελοιότητας να επιβάλλουν λοκντάουν για 5 και 10 κρούσματα.

Τα Παιδιά μας έγιναν στόχος. Όμως Προστατεύονται !!!

Εικόνα
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Ρε τι έχει πάθει το Παπαδαριό;;; Έχουν ξεφύγει τελείως !!!

Εικόνα
Ρέθυμνο: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία ! Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζεται από το βράδυ της Πέμπτης η καταγγελία μίας πρεσβυτέρας σε χωριό του Αγίου Βασιλείου, η οποία πήγε στην αστυνομία και ανέφερε πως ο ιερέας σύζυγος της επιτέθηκε.

Θάνος Κόκκαλης : Έρχεται η Νυρεμβέργη Νο2 !!!

Εικόνα
"Μητσοτάκη ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!" - Στην δημοσιότητα τα στοιχεία που δείχνουν ότι...Πάμε για το  Νο2 !!

Ζαβό σου χάλασαν τα σχέδια οι Βρετανοί ;;; Αποκαλυπτικό έγγραφο από τη Βρετανία αποδεικνύει πως οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τη μετάλλαξη Δέλτα!

Εικόνα
Αποκαλυπτικό έγγραφο από τη Βρετανία αποδεικνύει πως οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τη μετάλλαξη Δέλτα! Σας χάλασαν το αφήγημα κ. Μητσοτάκη !

Καημένε Ραγιά κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου και οι πρωτεργάτες της Εξόντωσης σου συνεχίζουν το έργο τους !!! Χέρι Χέρι το Ζαβό και ο Μπουχέσ@ς ξεπουλάν την ιδιοκτησία σου !!!

Εικόνα
ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Ο… ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΛΗ. ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ – ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Αντώνης Κουρτίδης: Μπορούμε να μετατρέψουμε τα Κακοήθη Καρκινικά Κύτταρα σε Καλοήθη !

Εικόνα
Αντώνης Κουρτίδης:  O Έλληνας Που Βρήκε Τρόπο Να «Μετατρέπει» Τα Κακοήθη Καρκινικά Κύτταρα Σε Καλοήθη  και προοδεύει στην Κλινική Mayo της Φλόριντα.

Επιστρέφει ο Τράμπ ; Μεγάλες αποκαλύψεις !!! - Βέβαια ποτέ δεν έφυγε 😉 !

Εικόνα
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΡΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ