Διαβατός Ημαθίας

ΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Πώς σχεδιάζουν να σκοτώσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ με την κοινή γρίπη.....

Πώς σχεδιάζουν να σκοτώσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ με την κοινή γρίπη, τα εμβόλια Covid προκαλούν ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος του (AIDS), ανοίγοντας την πόρτα στο θάνατο μέσω κοινών στελεχών γρίπη..


Τα εμβόλια Covid αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο ως όπλα αποπληθυσμού που αναπτύσσονται κατά της ανθρωπότητας. Αλλά ο μηχανισμός λειτουργίας τους μόλις τώρα γίνεται σαφής. Οι ερευνητές που κατασκεύασαν αυτό το βιολογικό όπλο -όλοι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας- δεν ήθελαν να σκοτώνει τους ανθρώπους πολύ γρήγορα, διότι αυτό θα γινόταν αμέσως αντιληπτό....
Χρειάστηκαν λοιπόν έναν μηχανισμό που θα επέτρεπε στις ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής να σκοτώνουν τους ανθρώπους αργά, με τρόπο που θα μπορούσε να αποδοθεί σε κάτι άλλο.

Η απάντησή τους; Καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από τον εμβολιασμό. Δεν είναι πραγματικά “εμβόλιο”, φυσικά, και χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην πραγματικότητα είναι μια ένεση mRNA που τροποποιεί γονίδια και προγραμματίζει τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν μη ανθρώπινες πρωτεΐνες, οι οποίες είναι, οι ίδιες, παθογόνα βιολογικά όπλα που προκαλούν αγγειακές, νευρολογικές και αναπαραγωγικές βλάβες. Εκτός από την πρόκληση σοβαρών αγγειακών βλαβών σε όλο το σώμα – όπως επιβεβαιώνεται σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη εργασία στο περιοδικό Circulation – αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής καταστρέφουν την έμφυτη ανοσολογική απόκριση, και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια mRNA αποτυγχάνουν πλέον με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Από το συμπέρασμα της εν λόγω επιστημονικής εργασίας που δημοσιεύθηκε στο Circulation:

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση του καρδιακού μυός από Τ κύτταρα και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό.

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια mRNA προκαλούν εκτεταμένη αγγειακή φλεγμονή, η οποία οδηγεί σε θάνατο μέσω καρδιακών προσβολών, θρόμβων αίματος, εγκεφαλικών επεισοδίων κ.ο.κ.
Οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια δουλεύουν πολύ καλά αν δεν τα έχετε κάνει ακόμα… αλλά μόλις τα κάνετε, σας λένε ότι δεν δουλεύουν, οπότε χρειάζεστε αναμνηστική δόση

Αυτό φέρνει τις κυβερνήσεις του κόσμου στη θέση να προσπαθούν να πείσουν τους ανεμβολίαστους ανθρώπους ότι τα εμβόλια κατά του ιού της κοβιντ λειτουργούν πολύ καλά και πρέπει να λαμβάνονται από όλους… ενώ την ίδια στιγμή λένε στους εμβολιασμένους ανθρώπους ότι οι ενέσεις που έκαναν δεν λειτουργούν και επομένως χρειάζονται μια ατελείωτη σειρά αναμνηστικών εμβολίων.

Ακόμα και το γεγονός ότι τα αναμνηστικά εμβόλια απαιτούνται τώρα κάθε 3 μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια σαφής παραδοχή ότι τα αναμνηστικά εμβόλια σταματούν να λειτουργούν σε περίπου 3 μήνες. Διαφορετικά, γιατί να χρειάζονται νέα;

Η πραγματική απάντηση πίσω από την 3μηνη επανάληψη των αναμνηστικών εμβολίων είναι ότι τα εμβόλια κατά της κοβιντ εξαλείφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και καθιστούν τους ανθρώπους απολύτως ανήμπορους να οργανώσουν μια ανοσολογική απάντηση κατά των παθογόνων μικροοργανισμών.

“Τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα εμβόλια ΔΕΝ σώζουν καθόλου ζωές. Μηδέν. Μηδέν. Nada”, γράφει ο Steve Kirsch μέσω του Substack.com. “Ο Mathew Crawford μόλις έκανε μια ανάλυση που δείχνει ότι τα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν σώζουν καθόλου ζωές. Μηδέν. Zip. Nada. Δηλαδή σκοτώνουμε πάνω από 150 χιλιάδες ανθρώπους για να μην σώσουμε καμία ζωή. Ουάου.”
Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, αρκεί μια ήπια γρίπη για να σε σκοτώσει

Σημαντικό είναι ότι τα αποτελέσματα της ανοσοκαταστολής ισχύουν και για μη-κοβιντ παθογόνα. Έτσι, ένα άτομο που έχει κάνει ένεση με τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA θα έχει μειωμένη ανοσία και έναντι των κοινών στελεχών της γρίπης.

Στην ουσία, έχουν μετατραπεί σε εμβολιασμένους ασθενείς με “AIDS” με καταρρέουσα ανοσία έναντι των πάντων. Και αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους σε μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός μέτριου στελέχους γρίπης που κανονικά θα σκότωνε μόνο τους αδύναμους και ηλικιωμένους… αλλά όταν απελευθερώνεται με φόντο την ανοσοκαταστολή που έχει προκληθεί από το εμβόλιο, θα μπορούσε να σκοτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια εμβολιασμένους ανθρώπους παγκοσμίως.

Η ατζέντα της ερήμωσης επιτεύχθηκε. Όχι με κτύπημα, αλλά με κλαψούρισμα.

Και καθώς οι άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο, τα μέσα ενημέρωσης θα κατηγορήσουν τους ανεμβολίαστους ως την τελευταία πράξη προδοσίας κατά της ανθρωπότητας. Θα πουν ότι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να κάνουν εμβόλια για να σταματήσει ο μαζικός θάνατος. Όποιος είναι αρκετά αφελής για να κάνει τα εμβόλια, φυσικά, θα ενωθεί με τις μάζες που πεθαίνουν με έναν πρόωρο τάφο.

Γιατί οι παγκοσμιοποιητές επέλεξαν αυτή την οδό; Επειδή δεν ήθελαν να “βομβαρδίσουν” τον πλανήτη με ένα πραγματικά μοχθηρό παθογόνο που θα απειλούσε μακροπρόθεσμα τα δικά τους παιδιά. Θέλουν να κρατήσουν τους πραγματικά επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς στην κατάψυξη, ενώ παράλληλα να βρουν τρόπο να σκοτώνουν τους ανθρώπους με ήπιους παθογόνους μικροοργανισμούς. Μόνο πείθοντας τις εύπιστες μάζες να παραταχθούν στην ουρά για ενέσεις πρωτεϊνών mRNA spike θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό. Και μόνο με τη διάδοση μαζικής υστερίας μέσω των ελεγχόμενων εταιρικών μέσων ενημέρωσης θα μπορούσαν να πανικοβάλουν αρκετούς ανθρώπους για τις ενέσεις “εμβολίου”.

Συντονισμένος φόβος -> Ενέσεις -> Καταστολή του ανοσοποιητικού -> Ήπιες λοιμώξεις -> Μαζικός θάνατος

Τώρα ξέρετε την πραγματική ατζέντα της αποανάπτυξης και πώς λειτουργεί. Τα καλά νέα είναι ότι αν είπατε ΟΧΙ στο εμβόλιο, δεν μπορείτε να σκοτωθείτε εύκολα από αυτό το σχέδιο. Όσοι συμμορφώνονται θα πεθάνουν, αλλά όσοι αντιστέκονται θα επιβιώσουν.

Πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό ισχυρό podcast Ενημέρωσης της Κατάστασης (λιγότερη κωμωδία σήμερα, περισσότερη ανάλυση):

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!