Διαβατός Ημαθίας

Η Παγκόσμια Ειρήνη και Ανάκαμψη έχει αρχίσει. Τέλος ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, ο Π.Ο.Υ και η Παγκόσμια Τράπεζα!

Η Παγκόσμια Κοινοπραξία για την Ειρήνη και την Ανασυγκρότηση των Κρατών Μελών επικυρώθηκε επίσημα στην Αίθουσα των Πρακτικών, με άμεση ισχύ ως όργανο αντικατάστασης που αναλαμβάνει τις εξουσίες που κατείχε προηγουμένως βάσει του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. 
Όταν οι προηγούμενοι διεθνείς οργανισμοί απέτυχαν να εγκαθιδρύσουν την ειρήνη στη Γη, έπρεπε να λάβει χώρα μια παρόμοια διαδικασία. 

Ο πρόδρομος των Ηνωμένων Εθνών ήταν η Κοινωνία των Εθνών, η οποία ιδρύθηκε το 1919, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, βάσει της Συνθήκης των Βερσαλλιών. 
Ο Δυτικός Κόσμος Εξεγείρεται Ενάντια στη Σατανική Άρχουσα Τάξη… Mία μαζική επίθεση λαμβάνει χώρα εναντίον της Σατανικής κυβερνώσας συμμορίας στις περισσότερες δυτικές χώρες. Αυτό παρατηρείται σε μαζικές διαδηλώσεις, στρατιωτικές κινήσεις και ποινικές διώξεις. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις τεράστιες διαδηλώσεις στην Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τις Βρυξέλλες κ.λπ. Μοιάζει πολύ με αυτό που συνέβη λίγο πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου στην Ανατολική Ευρώπη. Συνέχεια εδώ !
Κύριος σκοπός τους ήταν "η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών του απαρτχάιντ και η επίτευξη της ειρήνης και της ασφάλειας". 

Η Κοινωνία των Εθνών απέτυχε να αποτρέψει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στη συνέχεια διαλύθηκε τον Απρίλιο του 1946. Η Κοινωνία των Εθνών ήταν ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε το 1945, ΜΕΤΑ τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, για να αντικαταστήσει την Κοινότητα των Εθνών 51 χωρών που είχαν δεσμευτεί να διατηρήσουν τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις μεταξύ των εθνών και να προωθήσουν την κοινωνική διαδικασία, το καλύτερο βιοτικό επίπεδο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.  

Από την ίδρυσή του, έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Οι αρχικοί της στόχοι ήταν και εξακολουθούν να είναι απαραίτητοι για όλη τη ζωή στη Γη. Ο Καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ εγκρίθηκε στο Παγκόσμιο Μέγαρο των Ρεκόρ το 1947 .

Οι επιτυχίες των Ηνωμένων Εθνών αναδεικνύονται από τα εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια που δωρίστηκαν σε ανθρωπιστικά έργα. 

 Περίπου το 1,7% των χρημάτων του έργου πήγε στον πραγματικό ιδιοκτήτη του έργου. Επιπλέον, ο κόσμος βρίσκεται σε συνεχείς συγκρούσεις, φτώχεια και διαίρεση από τότε που δημιουργήθηκαν τα Ηνωμένα Έθνη. 

Για το λόγο αυτό, όλες οι εντολές και οδηγίες που εκδόθηκαν ποτέ από τα Ηνωμένα Έθνη ανακλήθηκαν επίσημα στις 22 Νοεμβρίου 2021. 

Το μήνυμα αυτό έχει σταλεί και ληφθεί από όλα τα επίσημα κανάλια που χρησιμοποιούνται για τις κυβερνητικές επικοινωνίες παγκοσμίως. 

 Οι αλλαγές σε αυτά τα αρχεία έχουν υποβληθεί επίσημα στη Βουλή των Πρακτικών, γεγονός που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη χρηματοδότηση και τις επιχειρήσεις, καθώς η Ατζέντα του ΟΗΕ συνεχίζει να ξετυλίγεται.

Η Αίθουσα Αρχείων περιέχει τα επίσημα αρχεία κάθε νομικά κατοχυρωμένου οργανισμού, συνθήκης ή σημαντικού ιστορικού γεγονότος. 

Το καταγεγραμμένο ιστορικό που καταχωρείται στην Αίθουσα των Αρχείων προσδίδει αξιοπιστία σε κάθε νομική ενέργεια και επιτρέπει τη χρηματοδότησή της από το Παγκόσμιο Αποθετήριο. 

 Τα αρχεία αυτά πρέπει να δημοσιοποιούνται και να αποτυπώνονται στα Εθνικά Αρχεία κάθε χώρας όταν επικυρώνονται νέα εντάλματα. 

 Τα Ηνωμένα Έθνη, μαζί με τους οργανισμούς που δημιουργήθηκαν ως μέρος της παγκοσμιοποιητικής δομής τους, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Παγκόσμιας Τράπεζας, έχουν επίσης διαλυθεί και οι εξουσίες και τα προνόμιά τους έχουν αφαιρεθεί και καταγραφεί στην Αίθουσα των Αρχείων.

Πηγή: Διόνιος
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!