Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Θεσσαλονίκη στους ρυθμούς του Reworks Festival!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Σε πόλο έλξης επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετατράπηκε η Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια του καταξιωμένου Reworks Festival.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες προβολής της Θεσσαλονίκης, στήριξε για άλλη μια φορά το θεσμό.

Το Reworks Festival «επέστρεψε» μετά από έναν χρόνο σιγής, 23 με 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, σε μία ειδική έκδοση, λόγω των περιορισμών και των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία.

Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του την πιο ενεργή κοινότητα clubbers και φίλων της μουσικής στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ ξεκίνησε με μια μουσική γιορτή στην πόλη, από νωρίς το απόγευμα μέχρι το πρωί, με καλεσμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας.

5 σταθμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν έναν μουσικό περίπατο για το επί μήνες διψασμένο νεανικό κοινό.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε πως: “ Στη Θεσσαλονίκη, τη μεγαλύτερη φοιτητούπολη της χώρας που βρίθει πολιτισμού, οι νέοι μας όπως και νέοι από απ’ όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν το Reworks Festival διαχρονικά. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στηρίζει απαρέγκλιτα το θεσμό Reworks Festival”.


source:
Thessaloniki Tourism Organisation
EGNATIA 154 GATE 1 HELEXPO
Thessaloniki 54636
Greece

Άρεσαν