Διαβατός Ημαθίας

Γ' Εθνική : Φιλική ήττα του Μ.Αλεξάνδρου Τρικάλων από τον Εδεσσαϊκό στο γήπεδο του Άγρα Πέλλας!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, αφού δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Ατανάσωφ, Κατράνας, Αρβανιτίδης, Κίτσας, Λαμπρόπουλος, Πίκος και Πέικος, γνώρισε την ήττα με 1-0, με τέρμα που δέχθηκε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Σπαρτιάτη (δυνατό σουτ έξω από την περιοχή).


Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, μέσα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ενώ να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε διαιτητική τριπλέτα και έτσι χρέη διαιτητή ανέλαβε ο γυμναστής του Εδεσσαϊκού!


Οι δύο αντίπαλοι είχαν από 2-3 καλές στιγμές για να σκοράρουν και από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο, με τον Γκίνη για τους γηπεδούχους στο πρώτο και με τον Κιρκιλιανίδη για τους Ημαθιώτες στο δεύτερο μέρος (με απευθείας εκτέλεση φάουλ)!


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Τεντζερης, Γκινης, Κεραμυδας, Μωυσιδης, Γιαννόπουλος, Προυντσης, Τεμερτζογλου, Κυζιριδης, Ταουσιανης, Ντόγος, Μεληκιώτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Ερυθροπουλος, Μαυροπουλος, Καλαμπάκας, Νικολαΐδης, Μισκος, Αταλασιδης, Φουδουλης, Ροδοβιτης, Μυλωνάς, Σπαρτιάτης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Γεωργίου, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Κέλο, Λίτσι.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Χατζόπουλος, Μουρατίδης, Διακόπουλος, Ζυγκερίδης.

πηγή: κερκίδα
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι