Διαβατός Ημαθίας

Με δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής με νέα ώρα έναρξης τις 16.00.

Αγκαθιά – Μελίκη και Αγία Μαρίνα – Τριποτάμος τα ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ..
Στην Αγκαθιά και στη Αγία Μαρίνα θα διεξαχθούν τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, όπου η μεν  Νίκη θα υποδεχθεί το Φίλιππο Μελίκης στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα κοντραριστεί με το φιλόδοξο Αστέρα Τριποτάμου που ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αναμφισβήτητα τα δύο αυτά ντέρμπι θεωρούνται και  παιχνίδια αποδείξεων, καθώς θα κοντραριστούν οι 4 από τις πέντε ομάδες που διεκδικούν θέση στα play-off, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρόστερ που έχουν διαμορφωθεί.

Στην Αγκαθιά η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί για δεύτερη φορά φέτος μετά τον αγώνα Κυπέλλου με το Φίλιππο Μελίκης  σε ένα παιχνίδι που οι μεν γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας,  ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή που πραγματοποίησαν  στο δεύτερο ημίχρονο  με τον Αστέρα Τριποτάμου για να βάλουν  δύσκολα στους γηπεδούχους και να πληγώσουν  το συγκρότημα του Σταύρου Κωστογλίδη.

Είναι άξιο αναφοράς ότι οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Σαμιώτη, Λέκκα, Μουστάκα που επέστρεψαν στην Αγία Μαρίνα,  ενώ οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους και υστερούν ακόμα στον τομέα της φυσικής κατάστασης θα αγωνιστούν πλήρεις. Το παιχνίδι θα καλύψει ζωντανά το emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμοπούλου.

Το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Αγία Μαρίνα όπου το φουριόζικο ξεκίνημα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας θέλει να αμφισβητήσει ο Αστέρας Τριποτάμου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία,  ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα,  καθώς η μέχρι τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή δεν είναι ανάλογη του ρόστερ που διαθέτουν.

Μην ξεχνάμε ότι για την ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη ακολουθεί το ντέρμπι με τη Νίκη Αγκαθιάς που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σταυρού, ένα γήπεδο που επέλεξε η διοίκηση του Αστέρα για τις καθημερινές προπονήσεις της ομάδος, καθώς το γήπεδο του Τριποτάμου δεν διαθέτει επαρκή φωτισμό. Ο θάνατος σου η ζωή μου και στο συγκεκριμένο παιχνίδι που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων της Ημαθίας.

Στο ΔΑΚ Νάουσας ο ΦΑΣ θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟ Κουλούρας. Οι Ναουσαίοι του Μερκούρη Καραλιόπουλου θέλουν να σημειώσουν μία ακόμα νίκη να διατηρήσουν το απόλυτο και να εκμεταλλευτούν τυχόν βαθμολογικές απώλειες των αντίπαλων τους στα ντέρμπι που προαναφέραμε.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας τουλάχιστον μέχρι την έβδομη αγωνιστική όπου και  θα αντιμετωπίσουν τον Φίλιππο Μελίκης εκτός έδρας, ενώ μέχρι τότε το πρόγραμμα θεωρείται βατό αν εξαιρέσει κανείς το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας . Το καλό για τον ΦΑΣ είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν ασχολείται μαζί του και αυτός απολαμβάνει τις μηδενικές βαθμολογικές απώλειες στην μέχρι τώρα πορεία του.

Στον Κοπανό ο τοπικός ΓΑΣ θα υποδεχθεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Ένωση Απόστολου Παύλου ή όπως το αποκαλούν οι περισσότεροι φίλαθλοι Μακροχώρι. Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν θεωρητικά ένα προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά το νεανικό Μακροχώρι του Γιώργου Απόσογλου  στην έως τώρα πορεία του δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει από αυτά και είναι  ικανό να κάνει ζημιές αν το υποτιμήσουν. Σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Τέλος το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ροδοχώρι μεταξύ της τοπικής ομάδος και του Άχθου Αρούρη,  της ομάδος με τους πιο ένθερμους φιλάθλους στο πρωτάθλημα.  Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα παλέψουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς η μέχρι τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή βρίσκεται στο μηδέν.



Αναλυτικά το πρόγραμμα( Ώρα έναρξης 16.00)

ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟ Κουλούρας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Αστέρας Τριποτάμου

Νίκη Αγκαθιάς – Φίλιππος Μελίκης

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άχθος Αρούρης

ΓΑΣ Κοπανός – Μακροχώρι



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ