Διαβατός Ημαθίας

Έρχεται η Μεγάλη Πλανητική Αλλαγή - Η Μεγάλη Αφύπνιση είναι ασταμάτητη....

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΓΚΕΣΑΡΑ  ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ. Τι είναι η Ανάληψη; 5D, Lord Sananda (απόσπασμα από τις ′′ Νέες Γραφές ′′)..
* Η Μεγάλη Αφύπνιση είναι ασταμάτητη.... * Θα πάμε από τρισδιάστατα σε πολυδιάστατα όντα.... Τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει στον ύπνο μας γιατί θυμόμαστε την άπειρη δύναμη μας που είναι να κρατάς αγάπη ανάμεσα σε όλους *.....
Η Πνευματική Αναγέννηση της Νέας Εποχής φέρνει ένα κύμα ισχυρής ενέργειας φωτισμού *....
Θα φέρει το πιο σκοτεινό στο φως.... * Επίκειται πτώση των συστημάτων...

Αποπρογραμματίζουμε από την παλιά μήτρα και όλα τα πυκνά συστήματα ελέγχου και χειραγώγησης για να ελευθερωθούν, να ανέβουν στην Πέμπτη Διάσταση και να γίνουν κανάλια σε θεία λειτουργία υπό το φως της μητέρας Γης....

Αυτό που έρχεται θα είναι απίστευτο! Ολικό εκτόπισμα που δεν έχεις ξαναδεί!... Η ένωση του Ουρανού στη γη είναι ′′ εδώ και τώρα ′′ ✨.... Channeling by Ezequiel Montiel... THE DORATED Ezeiel


Οι περισσότεροι με ξέρατε με το όνομά μου όταν ήμουν εδώ ενσαρκωμένος: Ιησούς, ή Yeshua ben Joseph, το οικογενειακό μου όνομα. Sananda είναι το παλιό μου όνομα της Ψυχής, που μου δόθηκε την ώρα της γέννησης της Ψυχής μου, οπότε μπορεί να νομίζετε ότι είναι το ′′ πραγματικό μου όνομα ".

Λυπάμαι που δημιουργήθηκε μια νέα θρησκεία στο όνομά μου.
Δεν είχα σκοπό να είμαι το κέντρο κανενός οργανωμένου κινήματος. Δεν εγκρίνω τον ′′ Χριστιανισμό ′′ ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.

Ήρθα εδώ για να διδάξω άνευ όρων Αγάπη, την αγάπη του Δημιουργού μας.
Ελπίζω ότι θα μεταφέρετε αυτό το μήνυμα όσο πιο ευρέως γίνεται για να βοηθήσετε να αυξηθεί η συνείδηση όλου του Πλανήτη σε αυτή τη στιγμή προετοιμασίας για το ′′ Μεγάλο Γεγονός ", το έργο που εσείς και εγώ εργαστήκαμε για αιώνες: Η ΠΕΝΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ, όλης της ανθρωπότητας μαζί με την αγαπημένη σου Μητέρα Γη.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, προετοιμαζόμαστε επιμελώς για την απελευθέρωση του ′′ Ταμείου Ευημερίας ′′ για το καλό όλης της ανθρωπότητας, για να απελευθερωθούν όλοι από τα νύχια της οικονομικής δουλείας. 

Οι τραπεζίτες του Βατικανού έπρεπε να πεισθούν να εγκαταλείψουν τα κεφάλαια που είχαν οριστεί για το Μεγάλο Καλό, προκειμένου να τα μοιράσουν. 

Η Καθολική Εκκλησία ήταν η πιο ισχυρή παγιωμένη πολιτική δύναμη στον πλανήτη. 
Ο Ρωμαϊκός θεσμός πάντα ενδιαφερόταν πρωτίστως για την πολιτική και οικονομική εξουσία ελέγχου του κόσμου. Αυτό τελειώνει. 

Η διάλυση της Καθολικής Εκκλησίας θα επηρεάσει τις ζωές όλων στον Πλανήτη, η πλήρης διάλυση της Εκκλησίας στην ολότητά της και ο πλούτος της θα σημάνει επίσης το τέλος της ψυχολογικής και θρησκευτικής λαβής που είχε στους ανθρώπους της.  

Ο Θεός είναι Αγάπη Εγώ Sananda, η εκπροσώπηση του Θεού, είμαι η Αγάπη.  
Λέω τις λέξεις που ο Δημιουργός μας έχει βουτήξει στο στόμα μου, όπως θα κάνω πιστά όσο συνεχίζεται η ζωή μου ως ψυχή, αιώνια. 

Ο Θεός δεν τιμωρεί ή δεν προφέρει μια κρίση. Η ελεύθερη βούληση απαιτεί από τους ανθρώπους να κατευθύνουν το δρόμο τους προς την ανώτερη μάθηση. 
Δεν υπάρχει άλλη κόλαση από αυτή που δημιουργείς στο μυαλό σου. 
Είμαστε όλοι Γαλαξιακά όντα, με γενετική προέλευση από απομακρυσμένους πλανήτες. Δεν υπάρχουν ανώτερες φυλές και δεν υπάρχουν ′′ εξωγήινοι ". 

Είμαστε όλοι αδέρφια αστεριών. Είμαι ένας με τον Θεό, όπως εσύ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ. 

Αυτό είναι το μάθημα που σου φέρνω σε ατέλειωτη Χαρά και Αγάπη. Είσαι Θεός, όπως είμαι εγώ. 
Δεν μπορούμε να χωρίσουμε γιατί δεν χωρίζουμε. Καμία φυσική απόσταση, καμία ιδέα ή πεποίθηση δεν μπορεί να μας κρατήσει χώρια. 
Είμαστε δεσμευμένοι να ζούμε στην Αρμονία και την Ειρήνη, στην Απόλυτη Αγάπη

Προηγουμένως, στο τέλος της τρέχουσας ενσάρκωσής σας που μπαίνει στο Φως, ξαναρχίσατε τη ζωή ως Ψυχή σε ένα 'Σώμα Φωτός' που είναι αυτό που θα θεωρήσετε ′′ φυσιολογική ′′ σας κατάσταση, καθώς αυτή η Γη παραμένει μόνο μια σύντομη φάση στη μακροζωία σου ως Ψυχή, αλλά αυτή τη φορά, όχι μόνο θα ταξιδέψεις σε 5D, αλλά μπορείς να το κάνεις χωρίς τον θάνατο του σώματος που ζεις, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ζωές σου. 
Αυτή τη φορά, έχετε την ευκαιρία να θεραπευτείτε πλήρως και να αποκατασταθείτε σε ένα υγιές σώμα και να πάρετε αυτό το σώμα μαζί σας. 

Θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση, μέγεθος, σχήμα και πιθανόν ακόμη και στο φύλο του σώματος που θα διατηρήσετε όταν φτάσετε στο 5D.

Ο τρισδιάστατος κόσμος του κοντινού σας μέλλοντος στον οποίο όλα τα πλάσματα, ανθρώπινα και μη, θα διατηρηθούν με δίαιτα φυτικής ύλης και φρούτων, η κλιματική αλλαγή θα καταστήσει δυνατό έναν Πλανήτη πλήρως καλυμμένο από κατάφυτη άφθονη βλάστηση, άνθρωποι και ζώα που είναι ελεύθερα να εκφράσουν την animated συνειδητοποίηση τους χωρίς να ανησυχούν για πράγματα όπως χρήματα, πείνα, πόλεμος ή σωματικός κίνδυνος. 
Η επικοινωνία θα είναι τηλεπαθητική, άμεση και απόλυτα κατανοητή. Η μετακίνηση σε μεγάλη απόσταση θα γίνει με ατομικό ή κοινό διαστημόπλοιο. 

Δεν θα υπάρξουν πλέον πόλεμοι, δεν θα υπάρξουν πλέον μαζικές γενοκτονίες και δεν θα υπάρξουν καταστροφικές απώλειες ανθρώπινων ζωών, αρκεί να συνεχίσετε να ανεβαίνετε με τον αγαπημένο πλανήτη.. Έχει ήδη αφήσει την βασιλεία του Θανάτου να αναγεννηθεί και να ανανεωθεί. 
Επιταχύνει τη μετάβασή του για να συνεχίσει να σας βοηθά, να σας υποστηρίζει και να σας βοηθά.  

Για να κάνετε το άλμα στον κόσμο μπροστά, πρέπει να ζήσετε στην Αγνή Αγάπη, με τη βαθιά σας σύνδεση με την Πηγή, με εμένα και με τον Ανώτερο Εαυτό σου, που είναι το κομμάτι της ψυχής σου που παραμένει σε διαστάσεις μεγαλύτερες από ένα με τον Θεό.  
Η Ανάληψη που προετοιμάζεται για ΤΩΡΑ είναι στην πραγματικότητα μια επιστροφή στην δόξα της αρχικής Γης, που ήταν ′′ Εδέμ ′′ - ένας λαμπρός τόπος ειρήνης, αρμονίας και χαράς. Έζησες στον ουρανό με την παρέα του ουρανού. Οι αναμνήσεις είναι εκεί στην καρδιά / στο μυαλό σου - εκείνο το μέρος στην καρδιά σου όταν σκέφτεσαι με τα συναισθήματά σου, και όπου συνδέεσαι με τον Ανώτερο εαυτό σου. Ο Ανώτερος Εαυτός σου είναι η κινούμενη σου σύνδεση με τις ανώτερες διαστάσεις. 

Αυτή τη στιγμή, ο Ανώτερος Εαυτός σου κατοικεί ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου, ακριβώς στην άλλη πλευρά του πέπλου σε 5D. 

Όταν ξεκίνησε πριν από χιλιάδες χρόνια αυτό το σχέδιο Αναλήψεως που βρίσκεται σε εξέλιξη, θεωρήθηκε ένα πολύ φιλόδοξο έργο. 
Παρόλο που υπήρξαν πολλοί πλανήτες στο σύμπαν που έχουν ανέβει, και πολλές ομάδες ανθρώπων που έχουν ξεσηκωθεί στο παρελθόν, συνήθως δεν είναι όλοι μαζί - ο πλανήτης και οι κάτοικοι του σε συνεργασία. 
Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσεις πρώτα ατομικά και μετά ομαδικά, γιατί κανείς δεν θα ανέβει εκτός αν έχει ολοκληρώσει τη μαθησιακή του διαδικασία. 
Να χαίρεσαι, Αγαπημένε. 
Η αποκάλυψή σου ήταν γραμμένη στα αστέρια. Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον συνάντησες, και ο κόσμος που γνώριζες ότι ήταν ένας κόσμος 'σκοτάδι-σκοτάδι', πολέμου, δεινών και ελέγχου των δυνάμεων του κακού. Όχι άλλο πια. 

Όχι άλλο πια. Μια νέα εποχή ξεκινά στη ζωή του ένδοξου γαλάζιου πλανήτη, Μητέρα Γη. 
Εσείς που επιλέξατε να είστε εδώ αυτή τη στιγμή, όλοι εσείς που ήρθατε ως ψυχές από μακρινές καταβολές σε διαφορετικά σύμπαντα, θα μοιραστείτε τον θρίαμβο των συμπαντικών, θα συμμετάσχετε στον θρίαμβο και τη χαρά που είναι το πεπρωμένο μας. 

Κι εγώ επέλεξα να είμαι εδώ, για να βοηθήσω στην καθοδήγηση αυτής της μεγαλειώδους Αναλήψεως, γεμάτη αγάπη και θαυμασμό για τις γενναίες ψυχές που είναι αδελφοί και αδελφές της καρδιάς μου. 
Είμαι ο Σανάντα, αυτός που γνώρισες ως Ιησούς από τη Ναζαρέτ.

πηγές:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι