Διαβατός Ημαθίας

Άρτος: Ανίκητο Ανοσοποιητικό τρώγοντας ψωμί !

Οι  Έλληνες είμαστε ο πρώτος λαός της ανθρωπότητας που κατάλαβε την σημασία των δημητριακών.


Δα Μήτηρ = Μάνα Γη = θέα Δήμητρα

Μόνο που έχουμε ξεχάσει τι ψωμί έτρωγαν οι Έλληνες και οι κορυφαίοι πολεμιστές της Γης !

1. Αρχαίο Μονόκοκκο Διπλοειδές Σιτάρι

2. Αρχαία Πτισάνη (Κριθάρι)

Τα 2 κορυφαία Δημητριακά του Πλανήτη, ασύγκριτα από οποιοδήποτε άλλο δημητριακό, είναι το πανάρχαιο Μονόκοκκο Σιτάρι, το οποίο ξεκινάει η καλλιέργειά του, περίπου 12.000 χρόνια πριν στην Βοιωτία!

Η Επιστημονική του ονομασία : Triticum monococcum boeoticum

Δηλαδή Μονόκοκκο από την Βοιωτία!

Αυτό το ασύγκριτο Σιτάρι, δεν έχει καμία σχέση με τον φτωχό συγγενή Ζέα (Τετραπλοειδές Σιτάρι) και το ξεπεσμένο Εξαπλοειδές σιτάρι που μας πουλάνε σήμερα οι φούρνοι.


Το Πανάρχαιο σιτάρι έφτανε ως και 25% πρωτεΐνη! Δηλαδή όση και το κρέας!

Το σημερινό, φτάνει το 12%...

Το πανάρχαιο σιτάρι, ήταν σχεδόν άτρωτο σε ζιζάνια και κρύο! Τόσο ισχυρός ήταν ο καρπός του!

Το σημερινό, αν δεν το ψεκάσεις με αμέτρητα χημικά ζιζανιοκτόνα, δεν θα βγάλει ούτε μήνα!

Το 2ο Δημητριακό, είναι το αξεπέραστο Κριθάρι, ή Πτισάνη!

Η καθαρή του αρχαία μορφή έφτανε ως και 24% πρωτεΐνη, σχεδόν ισάξιο με το Μονόκοκκο Σιτάρι!


Αλλά, υπερτερεί σε φυτικές ίνες, και σε μια ουσία μοναδική απέναντι σε κάθε άλλο δημητριακό: β-Γλυκάνες!

Οι β-γλυκάνες αποτελούν εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος!

Μόνο το κριθάρι περιέχει σημαντική ποσότητα απο β-γλυκάνες και φυσικά, τα θεραπευτικά μανιτάρια!

Γιαυτό αποτελούσε το 90% της διατροφής των ανίκητων Σπαρτιατών..

Αποτελούσε επίσης το 90% περίπου των κορυφαίων μονομάχων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!

Γιαυτό και οι μονομάχοι, ονομάζονταν HORDEARII, δηλαδή οι πολεμιστές τους Κριθαριού!

Το καημένο σιτάρι που μας πουλάνε για ψωμί, αποτελεί χείριστης ποιότητας δημητριακό, που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματική δύναμη της Γης!

Το ακόμα χειρότερο, είναι πως, στο ήδη χαμηλότατης βιολογικής αξίας σιτάρι, προσθέτουν έξτρα γλουτένη (!) και... πολύ ζάχαρη!

Ναι, ακόμα και στο ψωμί, προσθέτουν μια πολύ σημαντική ποσότητα ζάχαρης, η οποία διαλύει στην κυριολεξία την ικανότητα των πολεμιστών μας, και προάγει ένα πολύ όξινο pH.

Έξτρα Γλουτένη όμως γιατί;

Γιατί είναι πολύ φθηνή, έχει μεγάλο βάρος, άρα υψηλότερο κέρδος, και "δουλεύεται" πιο ξεκούραστα το ζυμάρι!

Θα ήθελα να ανακοινώσω, πως Θεού θέλοντος είμαστε στο δρόμο για την δημιουργία του πρώτου φούρνου στην Ελλάδα, που θα παράγει ξανά, μετά από αμέτρητα χρόνια τόσο το πρώτο ψωμί της Ανθρωπότητας, το πραγματικό Μονόκοκκο Σιτάρι, όσο και το ασύγκριτο αρχαίο Κριθάρι!
χωρίς συντηρητικά, χωρίς έξτρα γλουτένη, χωρίς ίχνος ζάχαρης!

Οι φίλοι θα μπορούν να παραγγέλνουν το ψωμί της εβδομάδας, για αρχή σε όλη την Αττική, μιας και θα διατηρείται ως και μια εβδομάδα αναλλοίωτο!

Με την Ευχή σας, η προσπάθειά μας, να γίνει πραγματικότητα!!!

πηγή:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;