Διαβατός Ημαθίας

Θα ήθελες να φτιάξεις έναν μικρό κήπο στο μπαλκόνι σου;

Ακόμα και αν δεν έχεις ένα μεγάλο μπαλκόνι, και πάλι μπορείς να δημιουργήσεις έναν μοναδικό κήπο με αρωματικά φυτά και λαχανικά της επιλογής σου. Θα σου δείξω πως να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα έναν κήπο στο μπαλκόνι σου, για να έχεις πάντα ότι χρειάζεσαι.
Είτε σου αρέσουν τα λουλούδια, είτε τα λαχανικά ή άλλα φυτά, τώρα μπορείς να τα εντάξεις στην διακόσμηση του μπαλκονιού σου, ανεξαρτήτου μεγέθους και στυλ.


Φτιάξε έναν κήπο στο μπαλκόνι σου εύκολα και γρήγορα!

Διάλεξε τις γλάστρες για το μπαλκόνι σου.



Μπορείς να επιλέξει; μεγάλες γλάστρες για το μπαλκόνι σου, σε ορθογώνιο σχήμα, που είναι ιδανικές για λαχανικά, όπως οι ντομάτες ή οι πιπεριές. Για αρωματικά φυτά και λουλούδια, μπορείς να επιλέξεις και στρόγγυλες γλάστρες μεσαίου μεγέθους, που θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν και δεν θα πιάσουν πολύ χώρο.


Αγόρασε σπόρους ή αρωματικά φυτά.


Μπορείς εύκολα να αποκτήσεις τους δικούς σου σπόρους, χωρίς να ξοδέψεις ευρώ. Αφαίρεσε τους από τη ντομάτα, πιπεριά, λεμόνι, καρπούζι ή όποιο άλλο λαχανικό ή φρούτο θέλεις, αποθήκευσε τους σε ένα ποτήρι σε χλιαρό νερό και μεμβράνη, αφού την έχεις τρυπήσει κάνα δυο-τρεις φορές. Άστα για 2-3 μέρες και μετά στέγνωσε τες σε μια πετσέτα. Έπειτα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις βάζοντας τους στο χώμα και ποτίζοντας κάθε τόσο μέχρι να μεγαλώσουν. Διαφορετικά, μπορείς να προμηθευτείς φυτά, σπόρους και λουλούδια από το κοντινότερο φυτώριο.


Κρέμασε ή τοποθέτησε τις γλάστρες στο μπαλκόνι.


Όταν τελειώσεις και έχει φυτεμένα τα φυτά και τα λουλούδια, κρέμασε τα στο μπαλκόνι σου, έτσι ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο, είτε με ένα έπιπλο, είτε με μια ξύλινη παλέτα τοίχου, είτε να τις κρεμάσεις από ένα σχοινί. Όλοι οι τρόποι είναι πρακτικοί και δημιουργικοί και θα σου χαρίσουν τον κήπο που ονειρεύεσαι.

Αυτά τα βήματα, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το κήπο που πάντα ήθελες, στο μπαλκόνι σου, χωρίς κόπο και ιδιαίτερη σπατάλη χρημάτων και χρόνου. Διάλεξε τις γλάστρες και τα φυτά που αγαπάς και δημιούργησε έναν όμορφο χώρο που σίγουρα όλοι θα λατρέψουν.

πηγή: exypnes-idees
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)