Διαβατός Ημαθίας

Ιδέες διακόσμησης για να ομορφύνεις τον κήπο σου!

Η διακόσμηση του κήπου είναι μια διασκεδαστική αλλά απαιτητική διαδικασία. Και αυτό γιατί πρέπει να υπολογίζεις extra παράγοντες όπως τον ήλιο και το έδαφος για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Είναι πολύ εύκολο να χάσεις τη μπάλα με τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου. Θέλει προσοχή έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει καθαρό και περιποιημένο. Εδώ θα σου δείξουμε 4 λεπτομέρειες που θα κάνουν όμορφο την αυλή σου!

4 Ιδέες για κομψή διακόσμηση κήπου!
 
1. Τετραγωνισμένες πλάκες για μονοπάτι-δρομάκι στον κήπο!



Δώσε σχήμα και μορφή στο κήπο σου δημιουργώντας δρομάκια και μονοπάτια. Πως να το κάνεις αυτό; Χρησιμοποίησε τετραγωνισμένες πλάκες πάνω σε χαλίκι για ένα minimal και κομψό look στον κήπο.


Το να εντάξεις γεωμετρικά σχήματα όπως μερικές τετράγωνες πλάκες στην αυλή είναι μια έξυπνη κίνηση που θα μεταμορφώσει τον κήπο σου σε έναν μοντέρνο χώρο που θα κλέβει τις εντυπώσεις!

2. Διακόσμησε με μαύρες πέτρες και χαλίκι!



Μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα που θα αναβαθμίσει τον κήπο σου είναι να βάλεις σκουρόχρωμες πέτρες και χαλίκι για decor. Και εδώ σου προτείνουμε το εξής: ολοκλήρωσε τον εξωτερικό σου χώρο με φυτά-κάκτους και φοίνικες. Φρέσκαρε το βάψιμο των τοίχων με ένα φωτεινό λευκό και διακόσμησε με ξύλινη περίφραξη ή έπιπλα. Ο συνδυασμός θα είναι εκπληκτικός!


3. Ψεύτικο γρασίδι για έναν καθαρό κήπο!


Το ψεύτικο γρασίδι είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους εξωτερικούς χώρους. Καλύπτοντας τον κήπο με ψεύτικο γρασίδι θα δημιουργήσεις την αίσθηση ενός καθαρού, αψεγάδιαστου εδάφους που θα κάνει τον χώρο σου να δείχνει καθαρό και όμορφο στο μάτι.


Στα θετικά πρέπει να αναφέρουμε πως απαλάσσεσαι από το συνεχές πότισμα και κούρεμα του κανονικού γρασιδιού, ενώ το τεχνητό γρασίδι μπορεί να ζήσει έως και 25 χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε δε πως στην αγορά κυκλοφορούν τεχνητά γρασίδια από ανακυκλωμένα υλικά όπως παλιά ελαστικά ή παλιά μπουκάλια!

4. Χρησιμοποίησε φοίνικες για ένα πολυτελές-tropical look!


Για το απόλυτο πολυτελές-tropical look στον κήπο σου, διάλεξε μερικούς φοίνικες. Μερικά φοινικοειδή φυτά που σου προτείνουμε είναι η γιούκα, ο χαμαίρωπας, η βουτία και η πράσινη δράκαινα. Εάν ψάχνεις για πιο μικρά δέντρα-θάμνους τότε διάλεξε γυνέριο, τσίκας ή φοίνικα Ρομπελίνι!

πηγή: exypnes-idees

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ