Διαβατός Ημαθίας

Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» Βασιλακόπουλο! 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – Το ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής


Δικαιώνεται ο Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου  Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου που είχε βγει έξω από τα ρούχα του..
Η φυσική ανοσοπροστασία που αναπτύσσεται μετά από μόλυνση με SARS-CoV-2 προσφέρει πολύ ισχυρότερη ασπίδα έναντι της παραλλαγής Delta του πανδημικού κορωνοϊού από δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech, σύμφωνα με μια μεγάλη ισραηλινή μελέτη.


Τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνθρωποι που είχαν προσβληθεί με κορωνοϊό SARS-CoV-2 έχουν πολύ πιο λιγότερες πιθανότητες από τους εμβολιασμένους να προσβληθούν από την μετάλλαξη Delta, να αναπτύξουν συμπτώματα από αυτήν ή να νοσηλευτούν.

Η μελέτη καταδεικνύει την δύναμη του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι ισχυρότερο της τεχνητής ανοσίας. Πάρα ταύτα,  οι ειδικοί μολυσματικών ασθενειών ισχυρίστηκαν βέβαια πως τα εμβόλια παραμένουν προστατευτικά από σοβαρές ασθένειες και θάνατο. Διατείνονται δε ότι η σκόπιμη μόλυνση μεταξύ των μη εμβολιασμένων ανθρώπων θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη.


Η μελέτη, που διεξήχθη σε μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο για τον COVID-19, εξέτασε ιατρικά αρχεία δεκάδων χιλιάδων Ισραηλινών, καταγράφοντας τις λοιμώξεις, τα συμπτώματα και τις νοσηλείες τους μεταξύ 1 Ιουνίου και 14 Αυγούστου, όταν κυριαρχούσε η παραλλαγή Delta στο Ισραήλ. Είναι η μεγαλύτερη μελέτη παρατήρησης στον κόσμο για την σύγκριση της φυσικής και τεχνητής από εμβόλια ανοσίας προς τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με τους επικεφαλής της.

Η μελέτη, με επικεφαλής τον Tal Patalon και τον Sivan Gazit στο KSM, το τμήμα έρευνας και καινοτομίας, διαπίστωσε ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το πρώτο μισό του Αυγούστου, 6 έως 13 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν με COVID από ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα που είχαν μολυνθεί προηγουμένως από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, συγκρίνοντας περισσότερα από 32.000 άτομα στο σύστημα υγείας, ο κίνδυνος εμφάνισης συμπτωματικού COVID-19 ήταν 27 φορές υψηλότερος μεταξύ των εμβολιασμένων και ο κίνδυνος νοσηλείας οκτώ φορές υψηλότερος.

Με πιο απλά λόγια, άνθρωποι που εμβολιάστηκαν πλήρως με το εμβόλιο Pfizer είχαν 13,06 φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από την παραλλαγή Delta του κορωνοϊού και 27,02 φορές πιο αυξημένο κίνδυνο να νοσήσουν με συμπτώματα σε αντιδιαστολή εκείνους που είχαν αναρρώσει από προηγούμενη λοίμωξη του COVID-19 και είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία.

Τι είχε δηλώσει ο «ειδικός» των καναλιών κ. Βασιλακόπουλος;;;

Πως η ανοσία των εμβολίων είναι ισχυρότερη από την φυσική ανοσία, βγάζοντας τον Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου, έξω από τα ρούχα του!!!

Θυμηθείτε στο 2.13:


πηγές:

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο