Διαβατός Ημαθίας

Αυτές Είναι οι Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Χωρίς Σταματημό και Χωρίς να Πάρετε Βάρος!

Πεινάτε πολύ αλλά θέλετε να χάσετε και τα 2-3 παραπάνω κιλά που έχουν «κάτσει» πάνω σας και δεν λένε να φύγουν; Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως υπάρχουν 11 τροφές που μπορείτε να τρώτε όλη την ώρα, σε όση ποσότητα θέλετε και χωρίς να πάρετε ούτε ένα γραμμάριο; Κι όμως, υπάρχουν και είναι αυτές. 

Ρόκα Αν σκεφτείτε πως μόλις 2 φλ. ρόκα έχουν 10 θερμίδες φανταστείτε πόσα φλιτζάνια μπορείτε να φάτε χωρίς να πάρετε ουσιαστικά σχεδόν καθόλου θερμίδες. Φτιάξτε μια σαλάτα με ρόκα, ντομάτα, τυρί και ελαιόλαδο και φάτε μέχρι να «σκάσετε».

Βρες εδώ προϊόντα κάνναβης υψηλής ποιότητας από κορυφαίες εταιρείες του χώρου!

Σέλερι Γνωρίζοντας πως το 95% του σέλερι αποτελείται από νερό αντιλαμβάνεστε πως δεν παίρνετε θερμίδες τρώγοντάς το. Καταναλώστε, λοιπόν, όσο σέλερι θέλετε.

τροφές

Φτιάξτε μια ομελέτα με ασπράδια αυγών.

Ασπράδια αυγών Αν δεν σας αρέσει να τα τρώτε σκέτα μπορείτε να φτιάξετε μια λαχταριστή ομελέτα με έναν κρόκο και όσα ασπράδια θέλετε. Αρκεί να σκεφτείτε πως ένα ασπράδι έχει μόνο 17 θερμίδες.

Εκπτώσεις έως -50% σε έπιπλα και είδη σπιτιού! Ισχύει για αγορές έως 31/08/2021.

Ντομάτες Φτιάξτε την τέλεια χωριάτικη σαλάτα με ντομάτες, αγγούρι, ελιές και λίγο τυρί και πάρτε ελάχιστες θερμίδες. Οι ντομάτες είναι σούπερ θρεπτικές καθώς περιέχουν βιταμίνες Α, C και B2, φολικό οξύ και λυκοπένιο. Τώρα που είναι και καλοκαίρι αποτελεί μια τέλεια δροσερή διατροφική επιλογή.

τροφές

Ένα αγγούρι έχει 16 θερμίδες. Φάτε άφοβα όσα θέλετε.

Αγγούρι Περιέχουν όσο νερό περιέχει και το σέλερι. Ένα αγγούρι έχει μόνο 16 θερμίδες και καλό είναι να τα τρώτε με τη φλούδα μιας και είναι σούπερ θρεπτική.

 Αντιμετώπιση δυσκοιλιότητας με φυσικό τρόπο!

Κουνουπίδι Πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό λαχανικό το οποίο έχει πάρα πολύ λίγες θερμίδες. Φτιάξτε μια σαλάτα με αυτό ή κάντε το αλεύρι και φτιάξτε υπέροχη ζύμη για πίτσα. Το κουνουπίδι περιέχει βιταμίνες C και K και αξίζει να το έχετε στη διατροφή σας.

Μπρόκολο Όπως το κουνουπίδι έτσι και το μπρόκολο είναι ένα λαχανικό που έχει πολύ λίγες θερμίδες. Αν θέλετε να χάσετε βάρος τότε σίγουρα πρέπει να το βάλετε στη διατροφή σας. Επίσης καλό είναι να γνωρίζετε πως είναι γεμάτο βιταμίνες A, C, E και Κ.

τροφές

Ένα φλιτζάνι αρακά έχει μόνο 35 θερμίδες.

Aρακάς Ο αρακάς είναι γεμάτος φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και μπορείτε να τον συνδυάσετε τέλεια με ό,τι θέλετε. Μόνο ένα φλιτζάνι αρακά έχει 35 θερμίδες. Φάτε, επομένως, άφοβα όσο θέλετε.

Decoration and lifestyle objects

Πεπόνι Είναι ένα από τα πιο δροσιστικά φρούτα του καλοκαιριού και μπορείτε να το τρώτε άφοβα. Έχει μόνο 55 θερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α και C.

Γκρέιπφρουτ Μπορεί να μην είναι ένα πολύ νόστιμο φρούτο αλλά είναι πολύ θρεπτικό. Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και αν δεν μπορείτε να το φάτε σκέτο μπορείτε να το προσθέσετε σε έναν χυμό σας. Έχει μόλις 50 θερμίδες το ένα και βοηθάει στο να χάσετε πόντους από την περιοχή της μέσης.

τροφές

Οι φράουλες έχουν πολύ λίγες θερμίδες.

Φράουλες Οι φράουλες μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος μιας και έχουν πολύ λίγες θερμίδες. Φάτε τις άφοβα σκέτες ή φτιάξτε μια υπέροχη φρουτοσαλάτα με γκρέιπφρουτ και πεπόνι.

Πηγή: spirossoulis.com

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !