Διαβατός Ημαθίας

Ο καθηγητής Κ.Βαθιώτης καταγγέλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση από παρενέργειες εμβολίων»

 
«Ξέρουν ότι μπορεί να επέλθει θάνατος και μας υποχρεώνουν να τα κάνουμε»

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πρώην Αν.Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανθρωποκτονία από πρόθεση λόγω των πιέσεων που ασκεί στους πολίτες να εμβολιαστούν επί της ουσίας υποχρεωτικώς, αφού αν δεν το κάνουν θα καταστρέψει την κοινωνική και οικονομική τους ζωή.


 «Mε τον τρόπο που εξελίσσεται ο εμβολιασμός αυτή τη στιγμή έχουμε ευθύνη για ανθρωποκτονία από πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν οργανώνεις μαζικό εμβολιασμό και υπάρχουν παρενέργειες, που βασίζεις την πίστη σου ότι δεν θα επέλθει ο θάνατος; Όπως έχω γράψει και έχω διδάξει τους σπουδαστές μου, όταν ο δράστης προβλέπει την επέλευση του αποτελέσματος και παρόλα αυτά εξακολουθεί να ενεργεί χωρίς να βασίζει την πίστη του σε ένα αντικειμενικό έρεισμα τότε έχουμε ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας».


Σημειώνεται ότι πριν από έξι ημέρες ο νομικός μιλώντας στον Focus 103.6 έκανε λόγο για «δικτατορία που επιτείνεται μέρα με τη μέρα».


Ο κ. Βαθιώτης σχολιάζοντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μίλησε για υγειονομική δικτατορία: «Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε», ανέφερε ο νομικός και πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά «εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου».


Επιπλέον, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε μια συγκλονιστική καταγγελία, κατά την οποία ανέφερε ότι ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Τσιρώνης έχει υποστεί βλάβες στην υγεία του από παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει φυτό από τις παρενέργειες του AstraZeneca. Και δεν μιλάει κανένας» κατήγγειλε.

Πηγές:
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;