Διαβατός Ημαθίας

Οι καλοταϊσμένοι που κάνουν πλάτες τον Φονιά να ετοιμάζονται να κάνουν "Ταμείο" !!!

Οι συκιές φέτος είναι γεμάτες σύκα.
Γράφει ο ΚΟΡΑΚΑΣ
Ήταν η μεγάλη διαμαρτυρία στην Ελλάδα κατά της ΧΟΥΝΤΑΣ, στο νέο νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού για την προστασία μιας γρίπης που έγινε μπαμπούλας για να σας εμβολιάσουν μαζικά. Ο μαύρος έχει πολλά ποδάρια. Επειδή είναι το επάγγελμα μας και γνωρίζουμε την ψυχολογική επιχείρηση μαιντ κοντρόλ και την βίαια κρατική τρομοκρατία, γνωρίζουμε τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του ανθρώπου, δυστυχώς καταγράφουμε πολλά ζόμπι στους δρόμους. Για αυτό τον λόγο πρέπει να αντιδράσετε καταλυτικά. 
Δυστυχώς η φωνή των Ελλήνων δεν θα ακουστεί. Πότε ακούστηκε για να ακουστεί ΤΩΡΑ;;; Θυμάστε το δημοψήφισμα του Α6 που έβγαλε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ;;;!!!

Παντού βλέπουμε κοιλιόδουλα μασκοφόρα ζόμπι ή χεσμένους νεόπλουτους μασκοφόρους να έχουν τρομοκρατηθεί από τον ανύπακτο μπαμπούλα που δεν σκότωσε όσους θα έπρεπε και τους βγήκε και γλυκοπατάτα. Τα ΖΟΜΠΙ δεν αλλάζουν όμως! Τα ζόμπι είναι η αιτία μιας σάπιας και ύπουλης κοινωνίας και θα την υπερασπιστούν μέχρι τέλους!

Πρέπει να πεθάνουν, πρέπει να εξαφανιστούν για αυτό εμβολιάζονται με την 1η 2η 3η 4η 5η 6η δόση. Δεν μπορεί ένα ζόμπι να καταλάβει την βρωμίλα των μαύρων εξουσιών! Εαν είσαι μαύρος, αν είσαι σατανάκος με μαύρα συναισθήματα και υλιστής δεν μπορείς να ξεφύγεις από την παγίδα τους. Γι αυτό Τέλος!

ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΤΙΔΑ...ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...μόνο τότε θα σταματήσουν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και ΑΝ!!! Ο μαζοχισμός είναι μια ανίατη νόσος.

Η ελληνόφωνη αστυνομία - Εταιρία σεκιούριτι Police με ΑΦΜ και έδρα την Β.Ιρλανδία -  χρησιμοποίησε δακρυγόνα και κανόνια νερού για να διαλύσει μια διαδήλωση στην Αθήνα. Η διαμαρτυρία ήταν ενάντια στη νέα νομοθεσία σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με κορώνα...με το δηλητήριο της σιώνας...δηλαδή οι έμψυχοι διαμαρτύρονται για έναν νόμο που παίρνει ο ΦΟΝΙΑΣ..

Πως να πολεμήσεις τον ΦΟΝΙΑ όταν τον αφήνεις να παίρνει εξοντωτικούς ΝΟΜΟΥΣ;;; 

ΠΩΣ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΗ; Είναι σαν να δηλητηριάζεις έναν οργανισμό με τοξικά απόβλητα λαμβάνοντας διπλή, τριπλή και τετράδιπλη δόση.

Χιλιάδες διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη.


Η λύση είναι ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ..με οργάνωση και στάση ΠΛΗΡΩΜΩΝ...δεν πληρώνεις τίποτα μέχρι να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΣ-ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗ..

Μέσα σε 2 εβδομάδες πέφτουν σαν τα ώριμα σύκα τον μήνα Αύγουστο...!!!

Οι συκιές φέτος είναι γεμάτες σύκα.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ