Διαβατός Ημαθίας

Πάλι κουρελόχαρτο το Ελληνικό Σύνταγμα από την κατοχική συμμορία των 300σίων με τις πλάτες των εταιριών (Δικαιοσύνης και Σώματων Ασφαλείας) !!!

Με ψήφους ΝΔ και ΚΙΝΑΛ(παλιό ΠΑΣΟΚ) εγκρίθηκε η τροπολογία για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς..
Με ευρύτερη πλειοψηφία εγκρίθηκε η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζόμενων στις δομές Υγείας και τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.
Υπερ της ρύθμισης ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής (παλιό ΠΑΣΟΚ). Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση υποστηρίζοντας πως παραβιάζει δικαιώματα και οδηγεί σε απολύσεις.

ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής καθώς πήραν καθαρή θέση υπέρ των προωθούμενων ρυθμίσεων προκειμένου να εκπεμφθεί ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης των εμβολιασμών.

Η Ελληνική Λύση μίλησε για «φασισμό» και «νεοταξική δικτατορία».

Στα ρηχά νερά του πολιτικού φάσματος επέλεξαν να τοποθετηθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΜεΡΑ25.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε υπερ των εμβολιασμών αλλά κατά της υποχρεωτικότητας καθώς υποκρύπτει - όπως υποστηρίζει – την επιδίωξη της κυβέρνησης να πλήξει τα εργασιακά δικαιώματα και να δημιουργήσει συνθήκες μαζικών απολύσεων.

Επίσης, το παιδί του George Soros (όπως και τα υπόλοιπα κόμματα)  ο ΜεΡΑ25  δήλωσε υπέρ της υποχρεωτικότητας αλλά κατά των εμβολιαστικών πιστοποιητικών καθώς οδηγεί – όπως λέει - «στον Μεγάλο Ψηφιακό Αδελφό». Αμετακίνητο στις πάγιες θέσεις του παραμένει το ΚΚΕ αναφέροντας ότι η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ, απειλεί τους πολίτες.

Πηγή: pronews.gr


➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Ψεκασμένος: Ενημέρωση - η κυβέρνηση δεν είναι "Ελληνική", αλλά είναι μια εταιρία : Ελλάδα Α.Ε. με ΑΦΜ στην Αμερική,  έτσι και η αστυνομία δεν είναι " Ελληνική" , αλλά είναι σεκιούριτι police με ΑΦΜ με έδρα Β. Ιρλανδία ... έτσι και οι υπόλοιποι, δικαιοσύνη, πυροσβεστική κτλ...Ψάξτε το θα εκπλαγείτε !  και όλες είναι θυγατρικές της εταιρίας ΟΗΕ δηλ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εταιριών !
Εμείς ως  Έλληνες οφείλουμε να συμφωνούμε μόνο με το Ελληνικό Σύνταγμα καμιά εταιρία δεν μπορεί να μας επιβάλει τα δικά της. Παράδειγμα : μπορεί να έρθει ένας υπάλληλος μιας εταιρίας καφέ, ο οδηγός ας πούμε και να σου βάλει πρόστιμο γιατί δεν φοράς μάσκα;; για ψάξτε το λίγο ε; 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.